fbpx

Huwelijksfotograaf Kapellen!  Dat ben ik, geboren en getogen in Kapellen en tot ik zelf huwde heb ik daar ook gewoond. Het voelde dus toch een beetje als een thuismatch die dag.
Els & Bart zijn al een hele tijd samen. Ze vertelden me in het voorbereidend gesprek het verhaal van hun eerste afspraakje: Bart zou Els gaan ophalen bij haar ouders thuis.Toen Els bij haar thuis aankwam trof ze daar vroege vogel Bart en … juist ja… haar ouders samen gezellig in de keuken. Vóór haar aankomst hadden ze hem hem lief een glaasje fruitsap aangeboden en misschien ook wel een kruisverhoor, wie weet ;-).

huwelijksfotograaf kapellen_01huwelijksfotograaf kapellen_02huwelijksfotograaf kapellen_03huwelijksfotograaf kapellenhuwelijksfotograaf kapellenhuwelijksfotograafhuwelijksfotograaf kapellen_07huwelijksfotograaf kapellen_08huwelijksfotograaf kapellen_09huwelijksfotograaf kapellen_10huwelijksfotograaf kapellen_11huwelijksfotograaf kapellen_12huwelijksfotograaf kapellen_13huwelijksfotograaf kapellen_14huwelijksfotograaf kapellen_15huwelijksfotograaf kapellen_16huwelijksfotograaf kapellen_17huwelijksfotograaf kapellen_18huwelijksfotograaf kapellen_19huwelijksfotograaf kapellen_20

Starten bij hen thuis in Putte: de dag begon als huwelijksfotograaf Kapellen

Toen ik ’s morgens aankwam in hun fantastisch woning, stond Els nog in casual kleding in alle rust de laatste voorbereidingen te doen. Even later maakte Bart zijn opwachting en werden de broodjes geleverd.
Daarna was het aanschuiven voor de badkamer, iedereen netjes op zijn beurt het haar in de plooi en de lippen gestift en ik zag dat het helemaal goed kwam. Het werd stilaan tijd om af te zakken naar Kapellen Centrum.
Els en Bart hadden me vooraf al toevertrouwd dat ze echt graag met elkaar wilden trouwen, om hun liefde te bezegelen, niet voor het feest of met grote show, maar intiem en romantisch.  De zaal van het gemeentehuis zat dan wel afgeladen volle maar de sfeer was erg relaxed met een gezellige babbel nadien buiten.

locatieshoot in haven van Antwerpen en  Lillo

Voor we zouden afzakken naar de Antwerpse haven namen we nog enkele foto’s met Finn, de zoon van Els en Bart met de oldtimer auto bij hen thuis.

Onderweg naar een containerhaven was er ruimte voor wat grapjes en losse babbels. Ik merkte snel dat het leuk zou worden. Els is directrice in een school, maar helemaal niet zo streng als ik mijn oude schooldirectrice herinner 😉

We maakten foto’s met de havenindustrie op de achtergrond maar hadden ook tijd voor een wandeling door Lillo, waar je vooral erg romantische beelden kan schieten. Leuk om 2 erg verschillende locaties met elkaar te combineren.

De volgende-en laatste- stop was de Martinushoeve in Zandvliet.  Toen we daar aankwamen bleken we onderweg iets verloren te zijn… het bruidsboeket was ergens ten velde achtergelaten. De eerlijke vinder hoeft hem niet meer terug te bezorgen maar mag ervan genieten! 🙂

Feestje bouwen in Martinushoeve

In de Martinushoeve was er eerst tijd voor familiefoto’s en daarna apéro. De laatavondgasten kwamen aan en het hele lerarenkorps was present. die zouden ons wel eens leren hoe je een feestje moet bouwen! Morenko is een erg leuke coverband die ingehuurd werd door het koppel om de boel te laten swingen en dat deden ze met verve!  Toen iedereen uitgedanst was kregen ze ook nog een wel erg origineel cadeautje mee naar huis: een ontbijtzakje: alle benodigdheden voor een ontbijt voor de lange uitslapers, met of zonder kater! Echt een top ideetje!!

Els, Bart en Finn, het was een fantastische dag als huwelijksfotograaf Kapellen. Ik heb genoten van de rust en de ongedwongenheid die jullie uitstraalden de hele dag door. Ik hoop dat jullie kunnen blijven genieten van elkaar en van jullie zoontje! En ook nog… het ontbijt was reuze lekker, BEDANKT!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!