fbpx

huwelijksfotograaf lennikhuwelijksfotograaf-lennik_02huwelijksfotograaf-lennik_03huwelijksfotograaf-lennik_04huwelijksfotograaf-lennik_05huwelijksfotograaf-lennik_06huwelijksfotograaf-lennik_07huwelijksfotograaf-lennik_08huwelijksfotograaf-lennik_09huwelijksfotograaf-lennik_10huwelijksfotograaf-lennik_11huwelijksfotograaf-lennik_12huwelijksfotograaf-lennik_13huwelijksfotograaf-lennik_14huwelijksfotograaf-lennik_15huwelijksfotograaf-lennik_16

Hoelang nog voordat ik huwelijksfotograaf Lennik mag zijn?

Eindelijk was het dan zover: mijn eerste huwelijk voor 2016. We moesten maar liefst 30 dagen wachten 🙂 Sylvie & Wim hadden me gevonden via Google. Tijdens het kennismakingsgesprek vertelden ze me meteen dat vooral mijn spontane foto’s en de echte momenten opvielen en dat ze daarom mij wilden boeken. Dat maakt me altijd blij!!
Die zaterdag begon niet abnormaal vroeg, maar aangezien ik om 9.45u verwacht werd ten huize van en toch een uurtje bollen moest, liep de wekker toch nog vrij vroeg af. Maar zoals steeds, bij elk huwelijk, sprong ik maar wat graag uit mijn bed om die dag huwelijksfotograaf Lennik te zijn.

Het regende bij aanvang

Met al drie schattige kinderen op de teller vonden zowel Sylvie als Wim het maar heel normaal dat ik gewoon startte bij hen thuis: zo kon ik meteen de sfeer vastleggen van de laatste voorbereidingen. De meisjes keken er enorm naar uit om hun jurkjes te mogen aantrekken en hadden er dan ook alle plezier in. Al springend op bed werd de sfeer meteen ingezet welke de ganse dag overheerste: spontaniteit troef! Ook zoonlief werd in zijn mini-pak gehesen.
Nadien was het in de slaapkamer de beurt aan Wim, terwijl Sylvie begeleid werd door haar zus in de badkamer. En ik? Ja ik kon beiden vastleggen!!
En dan was het grote moment aangebroken: Sylvie kwam de trap af, Wim zag dat het goed was. Op weg naar de volgende stop..

en het bleef maar regenen

Aangekomen aan het gemeentehuis van Lennik bleef het water uit de lucht vallen: gelukkig hielpen de reeds aanwezige familieleden om het ganse gezin droog binnen te loodsen.
De ceremonie, geleid door de burgemeester van Lennik, was een voorbeeld naar andere gemeentes: getuigen kregen de tijd iets te vertellen, de kinderen kregen ook voldoende aandacht en werden betrokken in de ceremonie. Heel leuk, zeker als journalistieke fotograaf. Nadien was er nog een drankje voorzien, maakten we groepsfoto’s en zakten we af richting vertrekadres voor een heerlijke broodjeslunch.

en ook in Mechelen was het nat!

Met een sportief koppel voor de lens werd er dan ook gekozen voor een passende locatieshoot: Het Sportimonium. Veel tijd om de locatie te verkennen was er niet: oma en opa arriveerden al snel na ons met de kids en die laten we niet graag wachten!!
In het gedeelte van de volksspelen liet ik het gezinnetje lekker los en maakte er een geweldige spontane reportage van. Na het vertrek van de grootouders met de kids, bezochten we het museum en kon ik me volop uitleven om mooie beelden te schieten van Sylvie & Wim. Het enige probleem daar was dat er zoveel leuke dingen te doen waren, dat we (ondanks er tijd genoeg voorzien was) nog te weinig tijd hadden.

eindbestemming: Herne

Na nog snel even over huis te rijden, arriveerden we dan uiteindelijk op onze eindbestemming Feestzaal Castel in Herne waar Sylvie, Wim en kids deden wat enkel toegestaan is op je eigen huwelijk: te laat komen!! 🙂 Eerlijk: ja, ik had er ook een aandeel in.
Na een heerlijke dag mocht ik dan terug huiswaarts keren, moe maar voldaan.

Sylvie & Wim, bedankt voor jullie vertrouwen, bedankt dat ik mee deel mocht uitmaken van jullie mooie dag. Geniet nog van alle kleine en grote momenten in jullie leven!
Wil je meer zien van deze huwelijksfotograaf Lennik, klik dan snel even door!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!