fbpx

 

huwelijksfotograaf lier

huwelijksfotograaf lierhuwelijksfotograaf lier

Hoe het deze huwelijksfotograaf Lier verging op de trouwdag van Valerie & Olivier

Meestal begint mijn dag als huwelijksfotograaf bij het ouderlijk huis van de bruid en dat was bij Valerie & Olivier niet anders.

Deze huwelijksfotograaf Lier kwam stipt op tijd op de plaats van afspraak toe, het was prachtig weer en ik werd opgewacht door een groepje knappe en sympathieke bruidsmeisjes. Dit zou zonder twijfel een fantastische dag worden. Althans dat dacht ik toen nog…

Dress to impress

De sfeer zat er meteen in bij de ouders van Valerie thuis. De bruidsmeisjes waren nog aan hun laatste voorbereidingen bezig en dat was ronduit prachtig om zien.

Al kan dat ook aan de mooie kleedjes gelegen hebben. De bruidsmeisjes droegen namelijk allemaal dezelfde jurk, maar in een andere kleur. Een voor een glommen ze van trots. En terecht, want de kleedjes zaten hen als gegoten en ze zagen er allemaal even stralend uit. Dat is het voordeel van jurken speciaal en op maat te laten maken natuurlijk.

Of lag het misschien aan het feit dat geen van hen last had van pijnlijke voeten? Valerie had er wijselijk voor gekozen om alle bruidsmeisjes op All Stars® te laten rondlopen, springen en dansen deze dag en dat zou later op de dag een erg verstandige keuze blijken.

Een organisatorisch talent

Valerie heeft duidelijk een talent voor planning en organisatie. Alle voorbereidingen verliepen perfect volgens plan.

De bruidsmeisjes zagen er fantastisch uit en waren allemaal meer dan happy met hun outfit. Zijzelf moest enkel nog haar bruidsjurk aantrekken om klaar te zijn voor haar grote dag.

Here comes the groom

De aankomst van de bruidegom is altijd een bijzonder moment. Olivier had voor zijn stijlvolle intrede ook voor een praktische oplossing gekozen. Hij kwam namelijk toe met de bus en had meteen de hele familie meegebracht.

Toen iedereen ter plaatse was, knalden de kurken en werd er meteen een heerlijke receptie met hapjes en drankjes gehouden in de voortuin.

Tot zover verliep het voor deze huwelijksfotograaf Lier nog helemaal volgens plan.

Tijd om te trouwen

Zelfs een strakke timing bleek voor Valerie geen probleem. We moesten snel naar het gemeentehuis van Sint-Katelijne-Waver want meteen na de burgerlijke ceremonie werden we al in de kerk verwacht voor de kerkelijke plechtigheid.

Die kerkdienst werd trouwens heel persoonlijk gebracht dankzij enkele ‘korte’ teksten van familie en vrienden.

Na de ceremonie was het tijd voor nog zo’n bijzonder moment: de uittrede uit de kerk. Dit was de eerste keer dat Valerie & Olivier zich aan de wereld zouden voorstellen als man en vrouw. Elk koppel heeft een eigen stijl en elke uittrede is anders. Als huwelijksfotograaf Lier mocht ik dit moment dus zeker niet missen. Ik was er helemaal klaar voor en had mijn camera in de aanslag. De vele witte ballonnen staan dus netjes op de foto voor later.

Er stonden ontzettend veel kindjes het kersverse bruidspaar op te wachten, maar dat is niet geheel verwonderlijk. Valerie werkt namelijk in de crèche waar ook Oliviers mama werkt. Hoe zouden ze elkaar ontmoet hebben, denk je?

Ook voor Olivier was er een leuke twist voorzien. Er stond namelijk een busje klaar met meer dan voldoende voorraad aan frisse pintjes. Hij kon zijn vrienden en kennissen dus ruimschoots trakteren.

Tijd voor fun als huwelijksfotograaf Lier

Na alle officiële ceremonies en geplogenheden zouden we eerst vlug iets eten bij de ouders van Olivier, want deze huwelijksfotograaf Lier had nog heel wat werk voor de boeg en dat gaat niet zo vlot met een lege maag.

Na de lunch trokken we naar het prachtige historische centrum van Lier voor de bruidsshoot. Het was zalig weer, ik had een bijzonder fijn koppel mee en er zijn weinig mooiere locaties dan het Begijnhof om een fotoshoot te doen. Alles zat dus mee.

Tot ik terugkwam aan de auto…

De shoot zat erop en ik zou naar het Hof van Nazareth rijden voor het aperitief, maar blijkbaar had mijn auto ongewenste aandacht getrokken. Nu weet ik dus dat ik ook op zaterdag een parkeerschijf moet leggen als ik nog eens in deze contreien kom als huwelijksfotograaf Lier.

Perfectie zit hem in de details

Valerie wist perfect hoe haar droomhuwelijk er zou uitzien en dus ontsnapte ook de zaal niet aan de laatste checks. De decoratie en de zaalschikking werden nog eens nauwgezet gecontroleerd en na een tijdje wachten kon deze huwelijksfotograaf Lier eindelijk weer aan de slag.

De hele familie was verzameld en dus was het tijd om aan de familiefoto’s te beginnen. Zoals steeds geniet ik ervan om de verbaasde gezichten te zien bij de familieleden die deze huwelijksfotograaf Lier nog niet zo goed kennen. Ik durf wel eens  gekke dingen vragen zoals springen, huppelen, dansen en roepen en dat doet soms de wenkbrauwen fronsen. Maar elke keer opnieuw maakt de verbazing snel plaats voor pure fun.

En zo vliegt de dag voorbij

Mijn werk zat erop. Ik had bergen foto’s gemaakt en het aperitief stond klaar. Ik voelde het aan mijn kleine teen dat dit nog een geweldig feestje zou worden.

Hoewel het koppel me vriendelijk had uitgenodigd om mee te blijven feesten en ik daar zeker wel zin in had, moest ik deze uitnodiging toch beleefd afslaan. Deze huwelijksfotograaf Lier had nog andere verplichtingen die dag.

Op de parkeerboete na, heb ik alleszins een fijne dag beleefd en ik twijfel er niet aan dat ook Valerie & Olivier ten volle hebben genoten van hun perfecte huwelijksdag. Ik wens hen van harte toe dat hun huwelijk even sfeervol, liefdevol en perfect zal verlopen als deze prachtige trouwdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!