fbpx

 

Huwelijksfotograaf Limburg gevonden in Stekene!

Victoria en Vasily kwamen helemaal uit Tongeren naar Stekene om met mij kennis te maken. Toch een heel eindje en dus kon ik het niet laten om even te vragen waarom precies ze het hele land doorkruist hadden. Hun woorden zullen me altijd bij blijven: “Omdat we nergens anders gevonden hebben wat we in jouw werk zien“. Lichtjes geëmotioneerd door dit prachtige compliment stemde ik maar wat graag toe om voor een dagje hun huwelijksfotograaf Limburg te worden.

Ochtendstond heeft goud hopelijk koffie in de mond

Tongeren is niet bij de deur en dus zat er niets anders op dan ontzettend vroeg opstaan om op tijd bij Victoria te geraken. Ik snakte onderweg al naar koffie, maar mijn stoutste dromen werden bij aankomst meteen overtroffen. Niet alleen heerlijke koffie, maar zelfs een assortiment gebak stond mij op te wachten. Of dat nu was omdat het zondag was of gewoon een leuke attentie van Victoria aan een zoetebek als mezelf… Ik heb er waanzinnig van genoten!

No stress!

De opmaak van de bruid is altijd heerlijk om te volgen, maar deze keer nog meer dan anders. No stress is duidelijk een gouden regel in deze familie. Van zodra bruid Victoria klaar was, vertrokken we naar de De Waterhoek in Geetbets waar Vasily en zijn gevolg haar opwachtten.

De ceremonie zou doorgaan in de prachtige trouwkapel van de feestzaal en wat een ceremonie was me dat! Zoals de namen van dit sympathieke koppel al doen vermoeden, verliep die helemaal in het Russisch, de moedertaal van zowel Victoria als Vasily. Ik hield nauwlettend de andere genodigden in de gaten om af te leiden hoe de plechtigheid vorderde, maar genoot er af en toe ook gewoon van om er helemaal niets van te begrijpen. Ook al fluisterde de zus van de bruidegom af en toe wat vertalingen. Mij maakte het helemaal niets uit. Emotie en liefde zijn universele talen die deze huwelijksfotograaf Limburg vlot verstaat en nauwkeurig vastlegt op de gevoelige plaat.

Na de dienst ontsnapten we even aan de drukte. We reden naar een sprookjesachtig kasteel enkele minuten verderop voor de locatieshoot. Daarna maakten we eerst nog wat familiefoto’s. Dank aan de vertalers trouwens om mijn Antwerps-Stekense instructie af en toe te vertalen naar het Limburgs en het Russisch. Dankzij hen verliep deze meertalige fotoshoot vlekkeloos!

Hoe de Russen trouwen

Meteen na de familieportretten werden we aan tafel verwacht. Daar werden we verwend met lekker eten, heel wat spelletjes en live muziekoptredens tussen de gangen door. Voor mij de ideale pauzes om van tafel te ontsnappen en enkele foto’s in de feestzaal te schieten. Na de bruidstaart (met vuurwerk zowaar), volgde een prachtige openingsdans die werd afgesloten met confettivuurwerk.

En daarna? Dan mochten alle genodigden naar huis! Heel anders dan een traditioneel Belgisch huwelijk dus, maar wat een ongelooflijk fijne dag. Ik wil gerust nog dikwijls huwelijksfotograaf Limburg of gespecialiseerd Russische trouwfotograaf zijn hoor!

Een welgemeende “spaciebe” aan Victoria en Vasily voor het vertrouwen, voor de ontzettend fijne ervaring en voor het lekkere gebak! Dat jullie samen nog vele gelukkige jaren tegemoet mogen gaan!

Wil je meer info over deze huwelijksfotograaf Limburg? Klik dan gerust door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!