fbpx

Maïté belde me minder dan een week voor hun huwelijk op. Zij was plots terug op zoek naar een huwelijksfotograaf Moerbeke: hun geboekte fotograaf moest helaas afzeggen vanwege ziekte.

fotograaf trouwfotograaf trouwfoto trouwtrouwfotograafhuwelijksfotograaf moerbekehuwelijksfotograaf moerbekefoto bruidsreportagefoto bruidsreportagebruidsreportagebruidsreportagehuwelijksfotograaf

Waar starten als huwelijksfotograaf Moerbeke? 🙂

Ik wist exact in welke straat EN nummer ik diende te vertrekken. Als er echter op quasi geen enkel huis een nummer staat, wordt het echt lastig. Maar Maïté was gelukkig bereikbaar en loodste me zo binnen in hun prachtige huis. Met 5 (!) stoere zonen lijkt me de voorbereiding van je huwelijksdag een uitdaging maar bruidegom/ papa Jean-Loup deed een fantastische job! Maïté genoot ondertussen van haar make-up momentje. Ook fantastisch is dat je als huwelijksfotograaf Moerbeke, omdat alles zich in hetzelfde huis afspeelt, je foto’s kan maken van het aankleden van de zonen en nadien van de bruidegom zelf.

Maïté nam haar tijd, ze wou dan ook stralen op het moment dat de ganse familie en Jean-Loup haar voor het eerst zouden zien bij het afdalen van de trap. Snel werd er nog een eerste glaasje gedronken, om nadien met de ganse familie de bus op te stappen richting gemeentehuis Moerbeke.

Burgerlijke trouw

De burgervader was, denk ik, de zenuwachtigste persoon van de dag.We arriveerden iets later dan gepland en hij moest nog elders heen. Mooi om zien was hoe het koppel onder toeziend oog van de zonen hun ja-woord uitspraken om nadien de goedkeuring te krijgen van alle 5 toen ze de ringen aanbrachten.
Nadien werden in de kou-en dus heel snel- de familiefoto’s genomen achter het gemeentehuis. Ook deze locatie kon meteen dienst doen om enkele mooie beelden vast te leggen van het koppel alleen. De rest van de familie was ondertussen al terug opgestapt in de partybus, onderweg naar het restaurant, waar wij iets later zouden aankomen met een prachtige oldtimer.

Sterren schitterden de ganse dag

Met een fantastisch timing arriveerden zowel koppel als suite samen aan de Kromme Watergang waar we de rest van de dag zouden vertoeven.
Eerst werden de duiven losgelaten, nadien werden we culinair verwend in het **-sterren restaurant. Het kleine gezelschap had alvast voor enkele leuke speeches gezorgd tussen de vele gangen door. Gelukkig kon ik het koppel nog enkele keren strikken om enkele mooie foto’s in en rond het restaurant te maken.
Aangezien alle zonen de volgende ochtend terug op school verwacht werden, reden we rond 21u terug huiswaarts op de partybus. Echter, zowat iedereen viel, na een fantastisch diner, spontaan in slaap. Een uurtje later arriveerden we dan op onze startplaats, waar mijn dag dan ook eindigde als huwelijksfotograaf Moerbeke.

Maïté & Jean-Loup, bedankt dat ik jullie dag mocht meemaken en mee verwend werd. Ik kijk uit naar 1 april!! (dan trouwen zij voor de kerk in Spanje en ik mag opnieuw hun fotograaf zijn!!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!