fbpx

Mieke & Stef waren ongeveer een jaartje voor hun grote dag op zoek naar een huwelijksfotograaf Opwijk. Niet onlogisch dat ze bij mij terechtkwamen. Bij ons allerlaatste gesprek voor hun huwelijk, wist ik al dat het een reportage vol spontaniteit zou worden.

foto huwelijk opwijkhuwelijksfotografenhuwelijksfotografenhuwelijksfotohuwelijksfotofoto huwelijkfoto huwelijkfotograaf huwelijkfotograaf huwelijkbruidsfotografiebruidsfotografiehuwelijksfotograaf opwijkhuwelijksfotograaf opwijktrouwfoto""trouwfototrouwfotograaftrouwfotograaffotograaf trouwfotograaf trouw

Huwelijksfotograaf Opwijk verwacht bij hen thuis

Altijd zalig, als avondmens, ben ik een echte langslaper. Als dan een huwelijk niet ’s ochtends vroeg start, geniet ik eerst thuis nog van een stevig ontbijt, wake-up koffie en dan ben ik er helemaal klaar voor.

Ik werd verwacht in hun nieuwe stek, waar net toen ik aankwam, ook Mieke arriveerde. Mieke en haar beste vriendin / getuige / stiefzus deden nog even een allerlaatste check-up in de badkamer. Mama en stiefpapa betrapte ik erop dat zij toch al even naar de ringen aan het piepen waren. Even later trok Mieke haar jurk aan, onder deskundige hulp van de aanwezigen. Grappig achteraf te vernemen dat Mieke op dat moment dacht: “Oei, Sven werkt zo graag met reflecties en hier staat zelfs geen spiegel”. Maar met een kookplaat of een glazen wand in de traphal, leef ik me eveneens helemaal uit. Stilaan kwamen de familieleden aan om  te genieten van Stefs’ intrede. Zodra Stef er was, gingen we met zijn allen nog de familiefoto’s maken, genoten van een broodje en konden richting gemeentehuis vertrekken.

Wat een massa volk tijdens het wettelijk huwelijk

Als schooljuf is Mieke blijkbaar heel populair: er stonden massa’s kids, hun ouders en collega’s te wachten om de ceremonie te mogen meemaken. De trouwzaal zat afgeladen vol.
De burgervader maakte er een fijne dienst van. Muzikanten hadden tijd voor een mooi streepje muziek en nadien werd het koppel overladen door bloemen en geknutselde cadeaus. Na een  drankje werd het tijd dat Mieke, Stef en deze huwelijksfotograaf Opwijk vertrokken naar de locatie.

Uitleven in het scheepvaartmuseum in Baasrode

Mieke & Stef vonden de locatieshoot heel belangrijk en kozen dan ook voor een unieke plaats: het scheepvaartmuseum in Baasrode. We genoten van een mooie ondergaande winterzon om ons nadien uit te leven met mijn typische belichtingsstijl in het museum zelf. Ondanks de winterkou voelde ik  hoe de war(m)e liefde in de lucht hing. Na een uurtje afzien warmden we ons snel nog even op in de cafetaria om dan richting Hof Ter Velden te rijden, waar een massa volk verwacht werd.

Waar is dat feestje?

Tijdens het aperitief kwamen alle gasten aan, nam iedereen plaats aan tafel en deden Stef & Mieke op hun eigen spontane manier hun intrede. Top of the bill was de flashmob van de ganse familie, waar op het einde ook het koppel aan deelnam. Dan werd het tijd voor de bruidstaart en hun openingsdans. De medley werd gesmaakt door iedereen, wat meteen de start werd van een spetterende party.

Mieke & Stef, jullie waren fantastisch, het voelde zo fijn aan dat ik de volle vrijheid kreeg, dat jullie me volledig vertrouwden. Mieke haar expressieve blikjes zal ik nooit vergeten. Bedankt dat ik jullie huwelijksfotograaf Opwijk mocht zijn!!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!