fbpx

huwelijksfotograaf oudenaardehuwelijksfotograaf oudenaardehuwelijksfotograaf oudenaardehuwelijksfotograaf oudenaarde

Van dit trouwfeest stond zelfs deze huwelijksfotograaf Oudenaarde versteld!

Ann en Tom zijn 2 druk bezette mensen. Misschien daarom dat ze vrij lang gewacht hebben om een huwelijksfotograaf Oudenaarde te zoeken voor hun grote dag, maar ze hadden geluk! Ik had nog 1 zaterdag vrij in het drukke trouwseizoen en die viel net samen met hun trouwdatum.

Achteraf gezien ben ik heel blij dat net zij die laatste zaterdag hadden ingepikt, want dit trouwfeest zal ik niet snel vergeten!

Zo is het deze huwelijksfotograaf Oudenaarde bij Ann & Tom vergaan

Ik werd als huwelijksfotograaf Oudenaarde verwacht in Beveren bij de moeder van Ann. De kapster was nog bezig en de opmaak was nog lang niet klaar, maar Ann straalde niets dan rust uit. Een kalme bruid, dat kom je niet snel tegen en dus wist ik meteen dat het een bijzonder dagje zou worden.

Tom kwam toe om zijn stralende bruid op te pikken en overhandigde zoals de traditie het wil een prachtig bruidsboeket. Daarmee waren de eerste prachtige foto’s van de dag een feit. De aankomst van de bruidegom is nu eenmaal altijd een uniek en emotioneel geladen moment.

De paardentram zou ons naar Cortewalle brengen. De burgerlijke plechtigheid was gepland in het Kasteel van Beveren en dat heeft heel Beveren geweten! Wat een file hebben we gecreëerd. Maar goed, een trouw en een gelukkige bruid zijn altijd wel even wachten waard, toch?

Al stuurde de slakkengang van de paarden toch ook voor spanning in de planning. Er was voorzien om na het burgerlijk huwelijk nog even wat familiefoto’s te maken, maar aangezien de turbo van de paardjes stuk bleek, hebben we de familieshoot maar uitgesteld naar later op de dag. Er zijn nu eenmaal factoren die je niet in de hand hebt op je grote dag.

Op weg naar de kerk in Melsele begon het te druppelen. En de kleine druppels werden dikke, volle regendruppels die zoals altijd net op het moment dat je wil uitstappen naar beneden vallen. Maar kalm als ze is, liet Ann ook dat niet aan haar hart komen.

De kerkdienst werd opgeluisterd door prachtig gezang van de live zangeres die Ann & Tom hadden voorzien en we vergaten heel eventjes dat het buiten regende. Tot de dienst erop zat wel te verstaan, want de uittrede moest uiteindelijk door de regen in de inkomhal doorgaan.

De paardentram bracht ons terug naar het vertrekadres voor een snelle hap voor we naar de Golf in Oudenaarde zouden vertrekken. De Golf werd het kantoor van deze huwelijksfotograaf Oudenaarde voor de rest van de dag. Het kon slechter 😉

Tom & Ann hadden me vooraf verteld dat er op de Golf een kleine bescheiden receptie zou doorgaan. Met klein bedoelden ze blijkbaar een dikke 200 gasten! Er moesten dus eerst heel wat handjes geschud worden, maar gelukkig was er nadien toch nog even tijd om een locatieshoot te houden op het domein voor de avondgasten zouden toekomen.

En ik had gelukkig ook nog even tijd om me op te frissen. Een douche, deftige kleren aandoen, dat kan echt deugd doen. En wat een geluk dat deze huwelijksfotograaf Oudenaarde die tijd nog heeft gehad, want wat een feest was me dat! Van bij de intrede al zat de feest er goed in en de fantastische catering bevestigde alleen maar de onmetelijke klasse van dit stijlvolle koppel.

De openingsdans heeft deze huwelijksfotograaf Oudenaarde uiteraard nog meegemaakt en in beeld gebracht, maar daarna was ik blij dat ik moe maar voldaan huiswaarts kon keren. Toch moest ik zoals steeds eerst nog wat back-ups maken en al die prachtige foto’s overzetten voor ik in mijn bed kon kruipen. Dat hoort er nu eenmaal bij als je huwelijksfotograaf Oudenaarde bent.

Ann & Tom: niet alleen jullie huwelijksfeest, maar ook jullie stralen pure klasse uit. Het was een fantastische dag en ik ben bijzonder blij dat ik jullie huwelijk heb mogen meemaken. Ik wens jullie van harte het allerbeste toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!