fbpx

Christel & Tim waren bij hun eerste bezoek aan mij, meteen gewonnen voor mijn stijl van fotografie. Ikzelf was meteen enthousiast over hun dagplanning: ze zochten nog een huwelijksfotograaf San Marco Village, een locatie waar je je als fotograaf helemaal kan uitleven.

huwelijksfotograaftrouwfotofoto huwelijkfotograaf huwelijkbruidsfotofoto trouwhuwelijk fotograaffoto trouwhuwelijk fotobruidsfotofoto trouwfotograaf trouwtrouwfotograaflocatiefotohuwelijksfotograaf san marco villageSan Marco VillageSan Marco Villagehuwelijksfotograaf San Marco Village

‘s  Ochtends werd ik verwacht in het huis van Christels’ mama.  Daar zou de opmaak van zowel mama, haar dochter en de kleindochters plaatsvinden. Nadat het haar van Christel klaar was, werd het tijd om Lynn en Louise aan te kleden. Vervolgens werd, met assistentie van mama, de trouwjurk aangetrokken. Iets later kwam Tim stijlvol in een limo Hummer toe, samen met hun zoontje Lucas. We nuttigden nog een drankje op het gezellige terras van mama om nadien het burgerlijk huwelijk te laten voltrekken.

Aankomen op een bouwwerf: het gemeentehuis van Reet

Net op dit eigenste moment werd er gewerkt aan de oprit van het gemeentehuis. Met een limo is het niet zo eenvoudig manouvreren, dus besloot de chauffeur zich te stationeren op de grote baan, zodat toch iedereen veilig kon uitstappen. Het euvel werd al snel vergeten dankzij de doedelzak, bespeelt door een buurman.
De ceremoniezaal zat overladen vol. Er werden niet alleen ringen uitgewisseld bij het bruidspaar, ook hun 3 kinderen kregen een mooie armband. Hiermee werd het ganse gezin betrokken in deze fantastische dag. Na hun uittrede dook iedereen opnieuw de limo in, die ons netjes afzette aan het Hofke Van Reet

Spelen, eten & drinken en familiefoto’s

Hier werden we eerst verwelkomd met een drankje, nadien maakten we de familiefoto’s en de kinderen konden zich in de speeltuin uitleven. Op het middaguur werd iedereen verwend met een heerlijke lunch. Tussen hoofdgerecht en dessert vertrok ik dan samen met het koppel in de limo om enkele foto’s te gaan nemen in een mooie dreef vlakbij, maar blijkbaar was dit privéterrein en was de eigenaar niet zo opgezet met ons plan. Op zich geen probleem: ook  San Marco Village stond nog op ons to-do lijstje.

Huwelijksfotograaf San Marco Village als eindbasis

Hoewel het dessert ijs bevatte, geraakte Christel & Tim niet afgekoeld. Was het het weer, of was het van elkaar? Die vraag werd niet beantwoord 🙂 Er werd besloten om snel een douche te nemen en af te spreken in San Marco Village. Daar aangekomen fotografeerde ik een eerste impressie op en koos alvast enkele bijzondere hoeken uit, zo zouden we sneller kunnen werken zodra mijn koppel aankwam. Mijn stressgehalte steeg gevoelig toen bleek dat zij ruim een half uur later arriveerden dan voorzien en de tijd voor de shoot dus gehalveerd werd. Maar dankzij mijn goede voorbereiding en vlotte kennis van flitstechnieken, maakten we  als  huwelijksfotograaf San Marco Village  op het plein heerlijke beelden.
Nadien werden dan alle gasten getrakteerd op een apero en brak bij mij de tijd aan om afscheid te nemen van het koppel.

Christel & Tim, als jullie huwelijk even warm is als jullie huwelijksdag, belooft dat veel goeds. Bedankt voor de verwenlunch. Hopelijk hebben jullie al vaak in jullie Lunak album gekeken en jullie dag al meermaals herbeleefd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!