fbpx

Een bruid die voor het huwelijk een geheim had voor haar toekomstige echtgenoot…? Als Huwelijksfotograaf Schelle maak je wat mee 😉

huwelijksfotograaf schellehuwelijksfotograaf_schelle_02huwelijksfotograaf_schelle_03huwelijksfotograaf_schelle_04huwelijksfotograaf_schelle_05huwelijksfotograaf_schelle_06huwelijksfotograaf_schelle_07huwelijksfotograaf_schelle_08huwelijksfotograaf_schelle_09huwelijksfotograaf_schelle_10huwelijksfotograaf_schelle_11huwelijksfotograaf_schelle_12huwelijksfotograaf_schelle_13huwelijksfotograaf_schelle_14huwelijksfotograaf_schelle_15huwelijksfotograaf_schelle_16huwelijksfotograaf_schelle_17huwelijksfotograaf_schelle_18huwelijksfotograaf_schelle_19huwelijksfotograaf_schelle_20huwelijksfotograaf_schelle_21huwelijksfotograaf_schelle_22huwelijksfotograaf_schelle_23huwelijksfotograaf_schelle_24huwelijksfotograaf_schelle_25huwelijksfotograaf_schelle_26huwelijksfotograaf_schelle_28huwelijksfotograaf_schelle_29huwelijksfotograaf_schelle_30huwelijksfotograaf_schelle_31huwelijksfotograaf_schelle_32

Huwelijksfotograaf Schelle begint bij Bianca, Nick, Ayco en Billie thuis.

Als huwelijksfotograaf Schelle sta ik klaar voor het huis van Bianca en Nick. Ze wonen met hun dochters in een leuke speelstraat, waar verkeer amper toegelaten is, super gezellig!

Toen ik aankwam was de kapster nog druk in de weer en kort nadien trok Bianca haar jurk aan. Even later stond ook Nick voor de deur, gekleed in een fantastische pak van Guy David. Het koppel zag er geweldig uit, en zo stapten ze in hun Hummer richting gemeentehuis.

Geweldige drukte aan gemeentehuis Schelle

Bij aankomst aan het gemeentehuis Schelle was er nog andere ceremonie bezig, de massa’s volk werd door weddingplanner Karina in goede banen geleid. Stel je voor dat de genodigden op het verkeerde feestje zouden eindigen 🙂

Tijdens de ceremonie waren veel mensen langsgekomen. De Trouwzaal bleek te krap voor de vele vrienden en familieleden die dit niet wilden missen. Na de dienst en felicitaties, vonden de beide getuigen van Nick dat de tijd gekomen was om ergens eventjes een glas te gaan drinken met hun nieuw getrouwde vriend.

Mmh, vreemde wending zal Nick wel gedacht hebben, maar hij wist natuurlijk niet dat ook zijn getuigen een geheim hadden. Zoals dat dan gaat, eens je getrouwd bent, vroeg Nick de toestemming aan zijn “nieuwe” madam of hij even met de vrienden mee kon gaan. Zij zij volmondig: “Ja hoor, amuseer je”!  Mmmh moet Nick gedacht hebben… maar hij wist natuurlijk niet dat ook zijn vrouw een geheim had…

Na de frisse biertjes met de getuigen kwam de aap uit de mouw. Oordopjes in de oren en een blinddoek op het hoofd van Nick en dan richting…..

Het allereerste huwelijk op ’t Kiel

De gasten hadden blijkbaar allemaal een geheim, want ze waren met z’n allen afgezakt naar ’t Kiel. En wat een primeur: nooit eerder had iemand het hen voorgedaan, hun ja-woord geven in het stadion van Beerschot.

De vrienden begeleidden Nick hand in hand het stadion binnen. Iedereen zat muisstil te wachten in de tribune. Toen ze hem op een klein stoepje zetten en hem dat dan ook doodleuk vertelden, greep hij hun armen beet en riep: ik neem jullie mee hoor 🙂

Toen was het goed geweest en werd het tijd om ook Nick op de hoogte te brengen van het geheim dat iedereen behalve hij kende. De oordoppen uit en blinddoek af, op het moment dat Bianca samen met vader de trappen afkwam. Ik kan alleen maar gissen wat er toen door Nicks’ hoofd ging.

Karina leidde de ceremonie weer als een prof, de vrienden en familieleden brachten teksten en de traantjes vloeiden.

tijd voor een unieke locatie”shoot”

Het was redelijk evident waar we de meeste locatiebeelden zouden schieten…  De mogelijkheden zijn lekker divers en je kan er wel wat richtingen mee uit: de VIP-bar, kleedkamers, overal waren we welkom. Nadien reden we nog naar Antwerpen, waar naar Hangar 26 reden om wat beelden te maken rondom de oude kranen.

afzakken naar Het Rekreatief

Nog familiefoto’s maken en daarna zat mijn taak als huwelijksfotograaf Schelle er op.
Bianca & Nick, jullie hebben me een ongelooflijke leuke dag doen beleven door deze unieke locatie. Er werd menigeen traantje weggepinkt, ook door mij. Ik wens jullie een geweldig leven samen en veel kampioensvieringen bij Beerschot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!