fbpx

Kathleen nam helemaal alleen de beslissing om mij in te schakelen als huwelijksfotograaf Sint Gillis Waas. Ze kreeg van haar toekomstige vrij spel. Toen al vertelde ze me over haar 3 jonge dochtertjes/dametjes. Een huwelijk waar de kinderen van het koppel de bruidsmeisjes zijn, kan het nog mooier?
fotograaf trouwenfoto huwelijkhuwelijksfototrouwfotoHuwelijksfotograaf Sint Gillis Waastrouwfotograafhuwelijk fotograaffotograaf huwelijkhuwelijksfotoHuwelijksfotograaf Sint Gillis Waashuwelijksceremonie

 

Meteen starten als huwelijksfotograaf Sint Gillis Waas

’s Ochtends werd ik bij Kathleen en Filip thuis verwacht. Daar zou ik zowel Kathleens opmaak als het aankleden van de kinderen volgen. Zoals steeds arriveerde ik ruimschoots op tijd. Toen ik aanbelde, bleef het verdacht stil…. Had ik wel het juiste adres? Terwijl ik dit aan het checken was op mijn papieren, reed Kathleen, net terug van de kapper, de oprit op. Oef!!
Terwijl Filip nog aan het genieten was van zijn douche, kwam de make-up artist toe. Ook de dochters tekenden ondertussen present. Ik pendelde tussen de opmaak van Kathleen naar het aankleden van de kinderen en kwam iets later ook Filip tegen. Naarmate er meer suite toekwam, liep het stressgehalte op 🙂 Kathleen had enkele dagen voorheen nog lekker genoten van de zon en nu bleek dat haar mooi gebruinde rug weliswaar niet zo mooi uitkwam in het kleed met open rug. De make-up artist kon dit probleem gelukkig snel oplossen.
Nadat iedereen klaar was, kwam Kathleen dan van de trap naar beneden waar zowel Filip als de kinderen enkele goedkeurende blikken wierpen. Tijd om met zijn allen te vertrekken naar het gemeentehuis van Sint Gillis Waas, in het knusse busje van Van Bogget.

Burgerlijk huwelijk in Sint Gillis Waas

De grote trouwzaal van de gemeente was gereserveerd voor dit koppel. Met de verbouwingen die de gemeente momenteel uitvoert, was het geen sinecure om er te geraken, maar met Dirk Stuers helpende hand kwam alles in orde. Een kwartiertje later stapte Kathleen en Filip als een getrouwd stel buiten.

Kerkelijk huwelijk op wandelafstand

Enkele honderden meter verder was onze volgende stop: de kerk van Sint Gillis Waas.  En al snel dook een klein praktisch probleempje op: 2 ringen en 3 dochters… dat moest heel eventjes onderling geregeld worden. Bij het buitenkomen aan de kerk werden Kathleen en Filip opgewacht door kilo’s rijst en heel grappige ballonnen, waar ik me heel erg mee geamuseerd heb 🙂

Locatiefoto’s aan de Geul

Na een snelle hap was het dan dringend tijd voor de locatiefoto’s. Of het droog zou blijven was nog niet zeker, maar voor de  zekerheid trokken we naar De Geul voor locatiefoto’s. De prachtige bomengalerijen en de rust van die de grote visvijver uitstraalt, maakt dit een fantastisch decor voor mij als huwelijksfotograaf Sint Gillis Waas en je houdt het toch een beetje droog onder het bladerdek.

Last stop:  Serwir

Bij het aankomen aan feestzaal Serwir stond alles al netjes klaar voor de receptie. De tuin werd het decor van nog enkele familiefoto’s en dan waren de vele avondgasten welkom. De apero werd genuttigd op het terras en als iedereen zijn tafel gevonden had, deed Kathleen & Filip hun spetterende intrede. Net voor de openingsdans brachten Chenelle, Charline & Chenaya nog een prachtige ode aan mama en papa waarna de openingsdans aangevat werd. Nadien kon ik nog genieten van Kathleens geweldige dansacts en ik vermoed dat de party nog tot in de vroege uurtjes duurde.

Kathleen & Filip, bedankt dat ik jullie huwelijksfotograaf Sint Gillis Waas mocht zijn.
Chenelle, Charline en Chenaya, jullie zijn schatjes!!
Nog veel genot bij het herbeleven van jullie huwelijksdag in de Elite Collection.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!