fbpx

Jolien & Bert waren tijdig begonnen met hun zoektocht naar hun huwelijksfotograaf Sint-Niklaas. Ruim 1.5 jaar vooraf legden ze mij al vast, omdat ze vooraf al beseften dat hun datum bijzonder populair was.

huwelijksfotograaf Sint-Niklaashuwelijksfotograafhuwelijksfotograaffoto huwelijkfoto huwelijkhuwelijksfotohuwelijksfototrouwfototrouwfototrouwfotograaftrouwfotograaftrouw fotograaftrouw fotograaffoto trouwfoto trouwbruidsfotobruidsfotobruidsfotograafbruidsfotograafhuwelijk fotohuwelijk fotohuwelijksfotograaf Sint-Niklaasfoto huwelijkfoto huwelijkfoto trouwenfoto trouwenfoto trouwfoto trouw

Starten als huwelijksfotograaf Sint-Niklaas bij de bruid

Bij ons laatste gesprek werd het snel duidelijk dat het een dag vol emotie zou worden. ’s Morgens werd ik verwacht in het ouderlijke huis van Jolien. Hier zou ik starten bij het aantrekken van de trouwjurk. Ook zou ik hier dan eindelijk Jolien’s broer ontmoeten, de gulle gever: ik was zijn huwelijkscadeau!! Nadat Jolien klaar was, maakte Bert zijn intrede in volle regen, maar dat kon de ware liefde tussen hen niet stukmaken. Het beloofde een prachtdag te worden als huwelijksfotograaf Sint-Niklaas.

Ja-woord in stadhuis Sint-Niklaas

Met een gezellig busje arriveerde de volledige suite aan het stadhuis van Sint-Niklaas. Jolien en papa zaten in een aparte wagen. Na een korte ceremonie was het even opgeklaard en besloten we snel nog de familiefoto’s te maken op de grootste markt van België. Onze poging viel letterlijk enkele minuten later in het water, zodoende rende iedereen snel de bus in, zodat iedereen droog bleef om naar de volgende stop te gaan, de kerk!

Emoties tijdens kerkelijk huwelijk

Het was ontzettend fijn om te mogen vastleggen hoe de familie zo emotioneel reageerde tijdens de mooie ceremonie. Mede dankzij de spontaniteit van Jolien kon ik voluit prachtig momenten vastleggen. De kers op de taart maakte ik bij het verlaten van de kerk toen zij de duiven losten, nog een erg leuke foto. Deze foto heeft me ondertussen zowel bij een Zuid-Amerikaanse federatie als bij een Amerikaanse federatie een award opgeleverd!!

Op naar Tybeert

De volgende stop was feestzaal Tybeert, waar we bij aankomst snel een aantal foto’s maakten van het koppel samen met de bruidskindjes en nadien ook enkele met het vervoer. Nadien werden we verwend met een stevige lunch.

Shooten aan de Kruiskapel

We hadden geluk dat de weergoden ons goed gezind waren zodat we na de lunch richting Kruiskapel konden rijden om daar in alle rust de locatieshoot te doen. Het was bijzonder fijn vast te stellen hoe puur de liefde tussen Jolien & Bert tastbaar was.

Feestje bouwen!

nadien keerden we terug naar de feestzaal waar alles in gereedheid was gebracht om er een spetterend feestje van te maken. De emotionele speech van broer deed zowat de hele zaal koude rillingen krijgen. Na een stevige maaltijd en enkele leuke spelletjes was het dan tijd om de openingsdans in te zetten en de party te doen losbarsten.

Jolien & Bert, bedankt dat ik jullie huwelijksfotograaf Sint-Niklaas mocht zijn. Het leverde me een geweldige dag op samen met jullie én achteraf nog een award. Van meer kan je als huwelijksfotograaf niet dromen!! Ik hoop dat jullie ook nog vaak wegdromen bij het doorbladeren van jullie Antique Collection album.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!