fbpx

huwelijksfotograaf temse_01

huwelijksfotograaftemsehuwelij temse_04huwelijkfotograaf temse_06fotograafhuwelijk temse_08huwelijk fotograaf temse_09 temse_01-2 huwelijksfotograaf temse_11huwelijksfotograaf temse_12huwelijksfotograaf temse_13huwelijk fotograaf temse_14huwelijksfotograaf temse_15fotograaf temse_16huwelijksfotograaf temse_17huwelijksfotograaf temse_02-2huwelijksfotograaf temse_19huwelijksfotograaf temse_20huwelijksfotograaf temse_21huwelijksfotograaf temse_22

Ik startte als huwelijksfotograaf Temse bij Vicky thuis

Vandaag was het zo ver: Vicky en Lee zijn afgezakt naar Temse om in België hun huwelijk te vieren met hun Belgische vrienden en familie. ’s ochtends werd ik bij de mama van Vicky verwacht, om als huwelijksfotograaf Temse hun bruiloft te fotograferen. bij aankomst waren de make-up artist en kapper nog volop bezig, zodat ik er onmiddellijk kon invliegen om wat foto’s van de actie te maken. Iets later trok Vicky haar kleedje aan, geholpen door mama. tijdens het opsteken van het kapsel kwamen steeds meer volk toe. Iedereen vertrok nadien dan naar het pittoreske kerkje van Bornem – Weert.

Ceremoniële dienst in Weert

Toen ik samen met de ceremoniemeester aan de kerk aankwam trof ik er een  zenuwachtige Lee en zijn familie aan. Nog enkele ogenblikken en de ravissante bruid, Vicky, zou zo meteen aankomen. Het werd een korte, maar mooie ceremonie, waar zowel nederlands- als engelstalige teksten werden gebruikt. Bij het buitenkomen vlogen de bloemblaadjes rijkelijk in het rond. Altijd een leuk moment om bijzondere uitdrukkingen te fotograferen.

Afzakken terug richting Temse

De ganse suite zakte dan terug af richting Temse, om snel nog familiefoto’s in de tuin te maken, want iedereen had reuzenhonger. Na een heerlijk broodje was het dan tijd voor de locatiefoto’s waar nonkel ons met veel plezier naartoe reed.

Verschillende tussenstops als huwelijksfotograaf Temse

Eerst reden we naar Tielrode aan aan de rand van de Durme een aantal foto’s te maken. Volgende tussenstop: Kasteel De Notelaer. Helaas staat dit kasteel al meer dan een jaar in de steigers, maar als binnenlocatie is dit echt wel een pareltje. Als laatste stop werd het dan Café de Oude Poort, waar we even onze droge kelen smeerden, want dan werd het hoog tijd om richting feestzaal te rijden.

Domein Martinus als eindbestemming

Aangezien de familie van Lee niet kon ontbreken op hun feest, maar zij ook een bed nodig hadden na de party (hoewel ik vermoed dat ze hebben doorgefeest en amper hun bed gezien hebben) ging het feest door in Domein Martinus in Halle – Zoersel. Eerst werd elke gast verwend met heerlijke hapjes tijdens de apero, nadien werd het een culinair genot aan tafel, waar tussentijds de getuigen enkele emotionele woorden spraken. En dan werd het tijd voor openingsdans en party.
Mijn dag als huwelijksfotograaf Temse zat er op.

Vicky & Lee, op jullie dag werd mijn Engels alweer bijgeschaafd, waarvoor dank 🙂 Het gaat jullie goed in Streatly. Als jullie op bezoek in België zijn, zijn jullie altijd welkom!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!