fbpx

Britt & Johan kozen zeer bewust voor een a-typisch huwelijk. Dat zij voor mij kozen als huwelijksfotograaf Vlaams Brabant was eigenlijk heel logisch.

huwelijk fotograafhuwelijksfotograaffoto huwelijkbruidsfotografiefoto huwelijkhuwelijksfotograaf vlaams brabanthuwelijksfotograaf vlaams brabanthuwelijksfotografiefoto huwelijk

Aarschot, place to be als huwelijksfotograaf Vlaams Brabant

Britt & Johan woonden nog niet zo heel lang in hun huis. Zij kozen er voor om gewoon samen zich klaar te maken voor hun grote dag.  Hun ouders en andere familieleden werden meteen op het burgerlijke huwelijk verwacht.
Tijdens de voorbereidingen tekende ik wel present. Het was grappig vast te stellen dat er in het huis geen spiegels aanwezig waren. Zo kort wonen Britt en Johan dus in hun stulpje :-). Eventjes de weerspiegeling in de oven checken, dacht Johan, dat werkt net zo goed!
In Aarschot trouw je niet gewoon op het gemeentehuis, maar in een nabijgelegen koetshuis. Toen Britt & Johan daar aankwamen, wachtte de schepen hen op en maakte er een mooie dienst van.

En meteen eindbestemming

Meteen na het burgerlijk huwelijk, reden we naar het Kasteel van Nieuwland waar we de rest van de dag zouden vertoeven. Eerst maakten we de locatiefoto’s terwijl de meeste mensen stilaan aankwamen voor de ceremonie, ingeleid door de Broeders van de Goede Herder. Wat kan er mooier zijn dan in een mooie tuin tijdens een nazomerse dag je JA-woord geven? Hun gelofte aan elkaar was ook heel ludiek en speels.
Meteen na de ceremonie werd iedereen uitgenodigd voor een uitgebreide receptie. Om de sfeer er in te houden, had Johan  zowaar een authentieke jukebox gehuurd. Elke gast mocht zijn eigen favoriete plaatje uitkiezen.
Na de receptie maakten we nog even in het kasteel enkele foto’s waarna zij samen met de dichtste familie van een heerlijke maaltijd genoten.

Britt & Johan: ik genoot zo van de kleine dingen die jullie echt belangrijk vinden tijdens jullie dag. Bedankt dat ik jullie huwelijksfotograaf Vlaams Brabant mocht zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!