fbpx

Na een geslaagde fotosessie in de studio kwamen Kimberly & Jerry voor een viewing van de beelden. Plots zagen ze daar een album dat helemaal hun ding was. Meteen werd beslist dat ik hun huwelijksfotograaf Waasland zou worden.

huwelijksfotograafhuwelijksfotograaffotograaf huwelijkfotograaf huwelijkhuwelijk fotograafhuwelijk fotograaftrouwfotograaftrouwfotograaffoto trouwfoto trouwbruidsfotobruidsfotohuwelijksfotograaf Waaslandbruidsfotohuwelijksfotograaf Waaslandbruidsfotograafbruidsfotograaftrouw foto huwelijktrouw foto huwelijkfeestzaal tybeertfeestzaal tybeertopeningsdans

Waasmunster, here we come!!

Op de middag werd ik in St. Anna – Waasmunster verwacht waar Kimberly zich in hun stek zou klaarmaken, terwijl Jerry zich bij de buren/getuige zou aankleden. Ook de getting ready van zoontjes Wout & Seb zou hij voor zijn rekening nemen.
Altijd leuk dat je als huwelijksfotograaf Waasland kan hoppen van het ene huis naar het andere om zo spontane beelden te maken van zowel bruid als bruidegom tijdens hun getting ready. Ik begon bij Kimberly waar de kapster haar werk bijna gedaan had, sprong even binnen bij de buren waar Jerry nog onder de douche stond om nadien zijn kostuum aan te trekken. Het was bijzonder mooi om zien hoe hij zich ook vol liefde ontfermde over hun twee zoontjes bij het aankleden.
daarna ging ik terug naar startpunt om de make-up artist te volgen en dan werd het hoog tijd om in haar jurk te springen. De uitspraak van Kimberly op dat moment ga ik nooit vergeten: het is zover, ik ga trouwen!!
Jerry diende enkel van oprit naar oprit te stappen om zijn stralende bruid te bewonderen. Zowel hij als de zoontjes zagen dat het goed was en het was dringend tijd om richting gemeentehuis Waasmunster te rijden.

Momentjes in het gemeentehuis vastgelegd door huwelijksfotograaf Waasland

Het koppel koos er voor om enkel wettelijk te huwen. In Waasmunster hebben ze daar oor voor. Zo wordt er voldoende tijd vrijgemaakt om toch plaats te maken voor enkele leuke anekdotes als enkele emo-momentjes. Na het huwelijk biedt de gemeente nog een drankje aan en dan werd het tijd om de familiefoto’s in het nabijgelegen park te maken.
We besloten om ook hier de locatieshoot te doen, eerst een deel met de kinderen, nadien maakten we nog een leuke fotowandeling samen met het koppel.

Party in feestzaal Tybeert

Tybeert is voor mij als huwelijksfotograaf Waasland geen onbekende feestzaal. Aangezien het fantastisch weer was, werden de gasten op het terras ontvangen voor de apero. Toen iedereen aan tafel zat, deed het koppel hun intrede, samen met de zoontjes. Het was meteen duidelijk dat het een geweldige party zou worden. Het lawaai dat de ganse zaal maakte, zorgde er voor dat zowel Seb als Wout even overdonderd werden.
Na een heerlijk diner, gevolgd door een prachtige taart met vuurwerk was het dan tijd voor de presentatie. Broer zorgde voor de nodige hilariteit, maar eveneens vor een ontroerend moment. Na de openingsdans barstte de party los: voor mij alvast het einde van een geweldige dag als huwelijksfotograaf Waasland.

Kimberly & Jerry, ik heb genoten van jullie en jullie dag. Door jullie spontaniteit was het zeer aangenaam werken. Het was geweldig om jullie zo snel terug te zien bij het kiezen van de bedankingskaartjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!