fbpx

huwelijksfotograaf west vlaanderenhuwelijksfotograaf-west-vlaanderen_02huwelijksfotograaf-west-vlaanderen_03huwelijksfotograaf-west-vlaanderen_04huwelijksfotograaf-west-vlaanderen_05huwelijksfotograaf-west-vlaanderen_06huwelijksfotograaf-west-vlaanderen_07huwelijksfotograaf-west-vlaanderen_08huwelijksfotograaf-west-vlaanderen_09huwelijksfotograaf-west-vlaanderen_10huwelijksfotograaf-west-vlaanderen_11huwelijksfotograaf-west-vlaanderen_12huwelijksfotograaf-west-vlaanderen_13huwelijksfotograaf-west-vlaanderen_14huwelijksfotograaf-west-vlaanderen_15huwelijksfotograaf-west-vlaanderen_16huwelijksfotograaf-west-vlaanderen_17

Huwelijksfotograaf West-Vlaanderen voor Lydwine & Lieven

Carte blanche: Jiehaa!

Toen Lydwine & Lieven een weekje voor hun grote dag nog eens op bezoek kwamen om de dagplanning te bespreken, voelde ik het meteen. Dit zou een onvergetelijk huwelijk en een fijne dag worden voor hen, maar ook voor mij. Ze wisten perfect waarom ze mij als huwelijksfotograaf West Vlaanderen gekozen hadden en ik kreeg de volledige vrijheid om mijn ding te doen. Yes!

Zo verging het deze huwelijksfotograaf in West Vlaanderen

De grote dag van Lydwine en Lieven begon in ’t Verloren Schaap, een prachtige B&B in Moerkerke, waar zowel bruid als bruidegom zich zouden klaarmaken. Omdat Lydwine nog niet gearriveerd was, kon ik voor een keertje eens de opmaak van de bruidegom fotograferen. Conclusie? Er is toch een merkbaar verschil tussen de opmaak van een bruid of die van een bruidegom:

Ik vond het in ieder geval zalig om ook eens deze kant in alle rust in beeld te kunnen brengen. Tot het tijd werd om Lievens opmaakrituelen weer met de typische gebruiken van een bruidsopmaak te vergelijken, want Lydwine was intussen toegekomen.

Nu iedereen strak in het pak/trouwjurk gehesen was, was het tijd voor het blije weerzien buiten op het prachtige terras van de B&B. We maakten eerst heel wat foto’s in en rond de B&B en deden dat nadien ook aan de Damse vaart.

Toen we na de fotoshoot aankwamen in het Kasteel van Moerkerke bleek de ganse familie al present. Voor deze huwelijksfotograaf West Vlaanderen was dat erg handig, want zo konden we meteen van start om de familiefoto’s te maken. Op een of andere rare manier eindigde dat trouwens in een spelletje verstoppertje spelen.

Ook de eerste gasten waren intussen toegekomen voor de tuinceremonie. Lydwine had echt alles tot in de kleinste details voorbereid: alle stoeltjes stonden mooi in de schaduw opgesteld en er waren flesjes water voor iedereen voorzien. Niet verwonderlijk dus dat Lieven zijn stralende bruid breed grijnzend stond op te wachten aan het altaar!

Na de zeer persoonlijke ceremonie was het receptietijd en toen die voorbij was, kreeg ik van de bruidegom de sleutels van de B&B overhandigd om me even te gaan douchen. Stonk ik dan zo hard? Ik nam de uitnodiging alleszins in dank aan en sprong ook in een deftigere outfit, want deze huwelijksfotograaf West-Vlaanderen zou nog even blijven om ook het avondfeest te fotograferen.

Iedereen zat vol bewondering te kijken hoe dit stralende koppel de zaal binnen kwam. Cadeautjes, speeches,… ik had meer dan redenen genoeg om mijn camera niet meer los te laten. Al werd dat even moeilijk toen we ons terug naar boven mochten begeven omdat het dessertenbuffet geopend was. Wat een aanbod en wat een verleiding voor een zoetebek als mezelf!

Het was al laat toen de broer van de bruid samen met zijn groepje een stevige opwarmer voor de openingsdans presenteerde. Het bleek echter wel aanstekelijk, want na de openingsdans is de dansvloer permanent bevolkt gebleven. Ook daar kon ik nog enkele leuke sfeerbeelden maken.

Het nadeel van huwelijksfotograaf West Vlaanderen zijn? Net als je pijp uit is en je doodop bent, besef je dat je nog een uurtje naar huis moet bollen. Maar goed, voor zo’n tof koppel doen we dat met plezier!

Een leuke verrassing

Enkele weken na dit huwelijk vond ik een persoonlijke kaart in de brievenbus. Elke reactie doet me deugd, maar een briefkaart is toch altijd iets bijzonderder dan een mailtje of een facebook berichtje. Opnieuw bewijs dat Lydwine écht aan ALLES denkt.

Lydwine & Lieven: Ik vind jullie oprecht een fantastisch koppel en wil jullie nogmaals bedanken voor het totale vertrouwen, de fijne samenwerking en de deugddoende douche. Ik wens jullie van harte een heerlijk leven in jullie nieuwe stek!!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!