fbpx

Ann & Jef zouden die dag zowat iedereen verrassen. Er werd kort na de bevalling van hun dochter Sam een uitnodiging verstuurd dat iedereen verwacht werd in het parochiaal centrum van Zele. Waarvoor wisten enkel maar een paar mensen. Uiteraard was ik van dit ganse gebeuren op de hoogte en wist dat ik die dag huwelijksfotograaf Zele zou zijn.

huwelijksfotograaf zele

De hele dag huwelijksfotograaf Zele

’s Morgens parkeerde ik me aan de kerk van Zele. Van daaruit zou alles te voet gebeuren. Een straat verder werd ik verwacht bij Ann. Zij was nog volop bezig met borstvoeding geven terwijl Jef nog vlug even kwam binnenlopen. Hij was net de zaal gaan bekijken waar alles pico bello in orde was, zo meldde hij terwijl hij zijn vest aantrok. Nadat Ann opgemaakt was, trokken we dan naar boven om haar trouwjurk aan te doen. Na een accidentje waar mama nog snel de jurk even wou stomen maar de kalk uit het strijkijzer kwam gespoten, trok Ann haar jurk aan en zag dat het euvel helemaal niet erg was. Hoog tijd om richting parochiezaal te vertrekken.

getting readygetting readygetting ready

Bedankt om te komen, wij gaan vandaag trouwen

De zaal zat afgeladen vol, iedereen verwachtte Ann, Jef en Sam om de babyborrel te starten. Bij hun binnenkomst werd het meteen duidelijk dat het koppel andere plannen had. Niemand verwachtte echter dat we meteen richting gemeentehuis zouden stappen: 10 minuten later was het immers al zover.

trouwenhuwelijk

Je (schoon)vader die je trouwt

Het moet je maar overkomen, maar de mama van Jef was enkele jaren geleden met de burgemeester van Zele getrouwd. Dat je (schoon)vader je dus zelf trouwt, kunnen weinig koppels zeggen.
Het kleine trouwzaaltje in Zele liep afgeladen vol met al hun vrienden en familieleden. Heel wat mensen moesten zelfs in de gang blijven staan. Na een korte ceremonie en wensen op de trappen zakten we dan terug af richting parochiezaal.

huwelijksfotograaf zeletrouwfoto zeledetail huwelijktrouwringengetrouwdjust married

BBQ en gezellig genieten

Na een mooie speech van Anns mama maakten we vlug enkele groepsfoto’s en werden we nadien verwend met een heerlijke BBQ in een ongedwongen sfeer. Het was die dag fantastisch weer en op het binnenplein kwamen er gasten op en af om allen te genieten van de verrassende dag.

huwelijk speechhuwelijk groepsfotooma kleinkindspelende kinderenchillenreceptiehuwelijk foto bruidegomhuwelijk receptiehuwelijk babyAnn & Jef, jullie kozen ervoor om geen locatiefoto’s te laten maken en mij, als huwelijksfotograaf Zele, jullie ganse verrassingsdag sfeervol vast te laten leggen en in een album te vertellen. Bedankt voor het vertrouwen. Het was een zalige dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!