fbpx

huwelijksfotografie-antwerpen_01huwelijksfotografie-antwerpen_16huwelijksfotografie-antwerpen_15huwelijksfotografie-antwerpen_14huwelijksfotografie-antwerpen_13huwelijksfotografie-antwerpen_12huwelijksfotografie-antwerpen_11huwelijksfotografie-antwerpen_10huwelijksfotografie-antwerpen_09huwelijksfotografie-antwerpen_08huwelijksfotografie-antwerpen_07huwelijksfotografie-antwerpen_06huwelijksfotografie-antwerpen_05huwelijksfotografie-antwerpen_04huwelijksfotografie-antwerpen_03huwelijksfotografie-antwerpen_02

Hoe deze huwelijksfotografie Antwerpen mij stress bezorgde

PRE én POST wedding stress

Het gebeurde allemaal toen Valerie & Kevin enkele dagen voor hun huwelijk nog even langs kwamen om hun huwelijksfotografie Antwerpen te bespreken. Ze vertelden me doodleuk dat ze meteen na hun huwelijk op 18 juli voor enkele weken op huwelijksreis zouden vertrekken om dan eind september nog eens voor 18 maanden naar New York te verkassen. Leuk voor het koppel, dat wel, maar hoe zit het dan met het huwelijksalbum?

Ik had op slag last van pré en post-wedding stress tegelijkertijd. Zij die mij al een beetje kennen, weten dat ik iets te trots ben op mijn werk om over te schakelen naar plan B, wat zou inhouden dat de ouders het album zouden moeten komen oppikken. Ik blader gewoon liefst zelf nog even door het afgewerkte album en wel SAMEN met het bruidspaar voor ik mijn kunstwerkjes overhandig.

Er zat dus maar 1 ding op: keihard doorwerken om het album van deze huwelijksfotografie Antwerpen toch nog op tijd af te krijgen.

Natural beauty

De bewuste trouwdag begon in Nijlen. Valerie was nog volop met haar opmaak bezig toen ik toekwam. Het is te zeggen: de kapper was aan het afronden en dan kon de make-up artist aan de slag. Ik had dus alle tijd om dit bijzondere moment vast te leggen. Intussen was Kevin ook toegekomen. Die stond te popelen om aan deze fijne dag te beginnen, MAAR hij moest nog even wachten… Valerie werd nog steeds onder handen genomen.

Als je het mij vraagt, hadden zowel de kapster als de visagiste rustig in bed kunnen blijven liggen. Valeries natuurlijke schoonheid heeft weinig verfraaiing nodig hoor!

Vervoer in Engelse stijl

Na de eerste ontmoeting tussen de opgemaakte bruid en haar (terecht trotse) bruidegom in spe, stapten we allemaal in de stijlvolle Engelse dubbeldek bus die ons eerst naar het gemeentehuis en nadien naar de locatieshoot zou voeren. De eerste halte was een nabijgelegen bos en vervolgens reden we richting het Begijnhof in Lier voor deel 2 van de fotoshoot.

Geen stress te bespeuren bij het koppel

Het was zalig om met Valerie & Kevin te werken. Ik heb zelden zo’n ontspannen bruidspaar mogen volgen. Toen Kevins I-phone uit zijn broekzak donderde, keihard op de kasseien terecht kwam met een krakend geluid als gevolg, reageerde hij koelweg “Ach ja, dat wordt dan een nieuw schermpje hé“. Ik zou minder opgewekt reageren, denk ik.

Het moest ook vooruitgaan, want niet veel later werden we in Domein Martinus verwacht waar we de rest van de dag zouden doorbrengen. Ook van de strakke planning had Kevin duidelijk geen last.

Ter plaatse genoten we eerst van een heerlijke lunch en dan was het tijd voor de tuinceremonie. Die was piekfijn begeleid door Britt van Plus One Event. De leuke teksten gebracht door getuigen, collega’s en ouders gaven deze ceremonie en bijgevolg ook deze huwelijksfotografie in Antwerpen een extra persoonlijke toets.

Een aanrader!

Na de ceremonie en de aansluitende receptie was het hoog tijd voor een frisse douche. Ik had de dag voordien al contact opgenomen met Domein Martinus en ze hadden een kamer voor me vrijgehouden zodat ik me kon opfrissen. Wat een service!

Het aperitief verliep ook iets anders dan gewoonlijk. Geen enkele mini hapjes, maar bordjes met allerhande lekkers die maar bleven toestromen. Hier is niemand met honger vertrokken.

En toen stond echt iedereen op de dansvloer

Tegen valavond verhuisden we naar binnen om de openingsdans te gaan bewonderen. De dansvloer veranderde al snel in de place-to-be en ook dat leverde prachtige plaatjes voor deze huwelijksfotografie Antwerpen op. Al kon ik er niet lang van nagenieten. Ik moest namelijk als de bliksem naar huis en meteen aan het trouwalbum beginnen!

Valerie & Kevin: Jullie hebben me stress, maar ook een bijzonder fijne dag bezorgd. Ps: Als jullie nog een bed overhebben in New York kom ik met plezier eens op bezoek om samen door jullie album te bladeren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!