fbpx

huwelijksfotografie antwerpenhuwelijksfotografie antwerpenhuwelijksfotografie antwerpen

Voor Luc & Ingrid werd het huwelijksfotografie in de regen
Bekend volk bij deze huwelijksfotografie Antwerpe
Luc ken ik al jaren. Hij is namelijk al jaren mijn vaste elektricien. Hij heeft de elektriciteit in mijn woning en in de winkel gerenoveerd, en destijds ook de elektriciteit in de zaak in Zele veilig gemaakt. Ik ken Luc dus en Luc kent mijn werk. En toen ging Luc trouwen
Regen op je trouwdag brengt geluk!
Zijn mooiste dag begon met regen en dat bezorgde bruid Ingrid zowaar nog meer stress dan ze al had. Maar Luc is gelukkig de rust zelve en die rust werkt aanstekelijk.

Nadat Ingrids kinderen hun mooie verrassing aan hen hadden overhandigd, trokken we in de gietende regen naar het gemeentehuis waar de familie in spanning op hen wachtte.

Van zodra Luc & Ingrid officieel man en vrouw waren trokken we richting Tafel 19 voor een heerlijk diner met de suite. En het regende nog steeds. Best lastig voor je huwelijksfotografie in Antwerpen als je vooraf had afgesproken om tussen elke gang enkele familiefoto’s te maken! Maar na regen, of in dit geval tussen de regenbuien door, komt zonneschijn! We hadden eventjes geluk, dachten we. Dus kaapten we een golfkarretje en we probeerden vol goede moed om onder een regenscherm min of meer droog tot bij de familie te geraken. Conclusie? De aanhouder wint en Sven krijgt altijd zijn zin (als het op foto’s aankomt toch). Uiteindelijk hadden we genoeg beeldmateriaal om prachtige beelden te kunnen selecteren voor deze huwelijksfotografie in Antwerpen.

’s Avonds snakten we ernaar om al die regen even door te spoelen en tijdens de losse receptie, jawel, klaarde het eindelijk op. Voor huwelijksfotografie moet je als fotograaf soms flexibel zijn. Ik zou dus iets langer blijven dan voorzien om toch nog mooie en droge locatiefoto’s te kunnen maken nu quasi alle gasten aanwezig waren in Koetshuis Den Brandt.
Ik kon dus toch naar huis met een goed gevoel om aan het album en de dankkaarten te werken.

Het ga jullie goed Luc & Ingrid en onthoud: Na regen komt zonneschijn, er staan jullie dus nog heel wat zonnige dagen te wachten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!