fbpx

huwelijksfotografie-gent_01huwelijksfotografie-gent_14huwelijksfotografie-gent_13huwelijksfotografie-gent_12huwelijksfotografie-gent_11huwelijksfotografie-gent_10huwelijksfotografie-gent_09huwelijksfotografie-gent_08huwelijksfotografie-gent_07huwelijksfotografie-gent_06huwelijksfotografie-gent_05huwelijksfotografie-gent_04huwelijksfotografie-gent_03huwelijksfotografie-gent_02

Heel wat misverstanden bij deze huwelijksfotografie Gent!

Hoe zeker kan je zijn?

Annelies & Michael vertelden me dat ze nog maar enkele maanden een relatie en nu zouden trouwen. Dat ze beiden heel goed weten wat ze willen, werd snel duidelijk. Ze waren namelijk niet alleen erg zeker van elkaar, maar ook dat enkel ik hun huwelijksfotografie Gent mocht verzorgen. Koppels die zeker van hun stuk zijn en heel bewust hun huwelijksfotograaf uitkiezen…. Super!

Ook wat architecturale pracht in deze huwelijksfotografie

De dag startte in Oosterzele in het ouderlijk huis van Annelies. Ze was daar nog volop met haar bruidsopmaak bezig, dus had ik alle tijd om wat plaatjes te maken. De subliem gerenoveerde woning mocht volgens mij zeker niet ontbreken in deze huwelijksfotografie Gent, dus ik ging maar wat graag op verkenning.

Even dagdromen mag toch?

De aankomst van de bruidegom is altijd een bijzonder emotioneel moment voor de bruid, maar deze keer was dat ook het geval voor mezelf. Michael kwam namelijk toe in mijn absolute droomwagen: een knalrode Mustang! Mijn hart maakte een klein sprongetje van contentement en heel even zag ik me in mijn dagdromen al met deze beauty rond cruisen… Er moest echter nog gewerkt worden, dus focussen Soetens!

Stads- huwelijksfotografie Gent

Voor huwelijksfotografie is Gent een absolute droomlocatie. Klassieke en moderne architectuur en het bruisende leven op straat geven mij altijd voldoende inspiratie om het juiste shot te maken.

Daarna gingen we even de toerist in eigen land uithangen. De chauffeur van de sexy Mustang voerde ons eerst naar een open veld om de beauty op 4 wielen en de beauty in het witte kleed uitgebreid te fotograferen. Ik had deze dag trouwens niet alleen een bekwame chauffeur om ons rond te voeren, maar ook meteen de perfecte flitsassistent. Bedankt daarvoor!

Even het verkeer ophouden

In Gent city kreeg ik plots een ingeving voor deze huwelijksfotografie Gent: Waarom geen foto maken door een fietswiel heen? Dat leek me een tof idee en dus legde ik me plat op mijn buik en wachtte ik geduldig af. Alleen kwamen er plots geen fietsers meer voorbij. Huh?

Blijkbaar vonden die mijn gekke pose zo’n raar zicht, dat ze allemaal netjes stonden te wachten tot de foto gemaakt was. Lief, maar dat was niet helemaal het plan natuurlijk. Na een woordje uitleg, was het dan gelukkig toch gelukt om het shot te maken.

Sorry!

Na deze bewogen locatieshoot voerde de mindblowing Mustang (jups, ik kan er echt niet over zwijgen) ons terug naar Oosterzele, waar heel wat volk stond te wachten en nog voortdurend gasten toestroomden. Na een snelle broodjeslunch, vertrokken we richting gemeentehuis en daar gebeurde het…

De brave burgervader was duidelijk geen journalistieke huwelijksfotografie gewoon en schrok geregeld als de camera net naast zijn oor het perfecte plaatje schoot. Gelukkig liet hij deze harde klik niet té hard aan zijn hart komen en konden Annelies & Michael toch nog getrouwd worden. Oef!

En dat het een stralende tuinceremonie was!

Na de wettelijke trouw werden we in het Kasteel van Zwijnaarde verwacht voor een stralende tuinceremonie, aaneengepraat door een Broeder van de Goede Herder. Al is “stralend” een understatement, want het was bakken en braden in de felle zon. Gelukkig werd de dienst een beetje ingekort.

Ik ging meteen op zoek naar koelere plekjes om de familiefoto’s te maken en dan konden we nog wat afkoelen tijdens de receptie. Ook daar maakte ik nog enkele sfeerfoto’s voor deze huwelijksfotografie Gent en dan mocht ik naar huis, richting douche.

 

Annelies & Michael: Hoewel jullie relatie eigenlijk nog erg pril is, ben ik er van overtuigd dat jullie een perfect match zijn en een stralende toekomst tegemoet gaan. Ik wens jullie het allerbeste toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!