fbpx

huwelijksfotografie-oost-vlaanderenhuwelijksfotografie-oost-vlaanderen_02huwelijksfotografie-oost-vlaanderen_03huwelijksfotografie-oost-vlaanderen_04huwelijksfotografie-oost-vlaanderen_05huwelijksfotografie-oost-vlaanderen_06huwelijksfotografie-oost-vlaanderen_07huwelijksfotografie-oost-vlaanderen_08huwelijksfotografie-oost-vlaanderen_09huwelijksfotografie-oost-vlaanderen_10huwelijksfotografie-oost-vlaanderen_11huwelijksfotografie-oost-vlaanderen_12huwelijksfotografie-oost-vlaanderen_13huwelijksfotografie-oost-vlaanderen_14huwelijksfotografie-oost-vlaanderen_15huwelijksfotografie-oost-vlaanderen_16huwelijksfotografie-oost-vlaanderen_17huwelijksfotografie-oost-vlaanderen_18

Deze huwelijksfotografie Oost Vlaanderen zal me nog heel lang bijblijven!

Good things come to those who wait

Caroline & Chris kan ik zonder twijfel het geduldigste koppel noemen dat ik ooit heb ontmoet. 17 + 1 jaar hebben ze gewacht om elkaar hun ja-woord te geven.

Wat die + 1 betekent?

Ze wilden eigenlijk vorig jaar al trouwen, maar door enkele administratieve foutjes bij de burgerlijke stand lukte dat niet. Op 28 augustus 2015 zou het wél lukken en dus noteerde ik deze datum heel nauwkeurig in mijn agenda. Ik controleerde mijn ingave zeker 3 keer. Stel je maar eens voor dat Caroline & Chris nog een jaartje extra moesten wachten omdat ik hun huwelijksfotografie Oost Vlaanderen was vergeten… Dat risico ging ik niet nemen!

Het was al van bij het begin duidelijk

Enkele weken voor hun grote dag kwamen Caroline en Chris bij me op bezoek om hun huwelijksfotografie Oost Vlaanderen te bespreken en toen merkte ik het al. Dit zou geen traditioneel huwelijk worden én het zou een gezellige en stressloze bedoening worden. Misschien lag het aan het lange wachten en het feit dat Caroline daardoor heel wat jaren tijd had gehad om haar dag voor te bereiden, maar de reden doet er eigenlijk niet toe. Een relaxt koppel is zowat het beste dat mij kan overkomen!

Hoe aangenaam deze trouwdag verliep

Toen ik toekwam in Wondelgem was er geen greintje zenuwen te bespeuren. Het ganse gezin was helemaal klaar voor deze heuglijke dag. Ze waren zelfs volop de lunch aan het voorbereiden. Het gezin, de getuigen en ikzelf schoven aan voor een gemoedelijke lunch buiten op het terras onder een stralend zonnetje. Zalig was dat!

Geen chique suitewagens deze keer. We gaan wandelen!

Nu ik met iedereen had kennis gemaakt, vertrokken we naar Gent. Daar zouden we geen klassieke locatieshoot doen, maar gaan wandelen. Jawel, de foto’s voor deze huwelijksfotografie Oost Vlaanderen zouden al wandelend gemaakt worden. Niet evident, maar een welkome afwisseling en een uitdaging die ik met plezier aanging. Als professional moet je nu eenmaal op elke vraag van je klanten voorbereid zijn.

Eindbestemming van de deugddoende wandeling was het Gravensteen. Als huwelijksfotograaf kan je je geen mooiere locatie dromen, dus ook ik was helemaal zen. Ik kon hier namelijk sowieso nog heel wat feeërieke beelden maken voor de trouwceremonie zou starten.

No stress!

Typisch aan iets minder jonge trouwers is dat alles zonder stress verloopt. Er zijn geen scrupules en alles is oprecht gemeend. Dat Caroline & Chris na al die jaren nog smoorverliefd zijn op elkaar was duidelijk te merken tijdens de dienst en in het resultaat van hun huwelijksfotografie Oost-Vlaanderen.

De hele dag lang heb ik me zitten bedenken hoe fijn het moet zijn om na 18 jaar nog zo verliefd naar je partner te kunnen kijken. Stiekem hoop ik dat dit geluk ook mijn lieftallige vrouw Rebecca en mezelf te beurt mag vallen.

Ook het avondfeest barstte van de emotie

Na de liefdevolle ceremonie maakten we eerst nog wat omvangrijke groepsfoto’s.

Daarna hoefden we niet meer te wandelen. We gingen nu namelijk met de auto naar de feestzaal. Daar werden we eerst een aperitiefje aangeboden om daarna de voeten onder tafel te schuiven.

Na de speeches en de opening van het spectaculaire dessertenbuffet volgde het allermooiste moment van de avond. Niet enkel de openingsdans, maar ook de 2e dans ontroerde de hele zaal. Die dansten Caroline & Chris namelijk met hun kinderen en dat ze een liefdevol gezin zijn, kon niemand nog ontkennen!

Hun dans zal trouwens aanstekelijk gewerkt hebben, want de dansvloer is nadien voortdurend goed gevuld gebleven. Ik heb me echter niet meer aan een dansje gewaagd. Van al dat wandelen en harde werk was ik behoorlijk moe. Het was tijd om naar huis te gaan.
Caroline & Chris, jullie huwelijk gaat me echt nog heel lang bijblijven. Ik heb ontzettend genoten van jullie liefde voor elkaar en de bijzonder aangename samenwerking!

Wil je meer reportages zien over huwelijksfotografie Oost Vlaanderen of andere locaties, klik dan snel door!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!