fbpx

huwelijksfotografie prijzenhuwelijksfotografie prijzenhuwelijksfotografie prijzen

Om met huwelijksfotografie prijzen te winnen, moet je gek durven doen!

Met standaard poses maak je geen verbluffende foto’s!

Met huwelijksfotografie prijzen winnen, dat doe je niet met standaard kiekjes en geposeerde foto’s. Mijn visie is dat elke foto even uniek moet zijn als het de persoonlijkheden van bruidspaar zelf en om bijzondere foto’s te maken, is ook een bijzondere aanpak vereist. Net daarom ben ik voortdurend aan het experimenteren met licht, kleur en poses en durf ik ook wel gekke dingen vragen aan zij die voor mijn camera belanden. Waarom stilstaan als je kan springen en waarom niet eens iets geks proberen?

Ik ben ervan overtuigd dat het net mijn unieke stijl is die me de Fearless Award Wedding heeft opgeleverd. Die huwelijksfotografie prijzen strelen wel het ego van een professioneel fotograaf als mezelf, maar uiteindelijk maken titels en prijzen helemaal niets uit voor het koppel natuurlijk. Ook Elien & Nick vonden het wel leuk om weten dat ik met mijn huwelijksfotografie prijzen heb gewonnen, maar daar stopte het ook. Zij wilden gewoon knappe foto’s en gelijk hebben ze!

Ik ben bijzonder tevreden over het resultaat van hun bruidsreportage en zij hopelijk ook. Maar hoe hebben we die foto’s gemaakt?

Hoe de artistieke trouwfoto’s van Elien & Nick tot stand zijn gekomen

Zoals gewoonlijk was ik vroeg uit de veren om op tijd aan het ouderlijk huis van de bruid toe te komen. Deze keer werd ik verwacht in de prachtige woning van Eliens ouders.

De bruid was er helemaal klaar voor. Ze kon niet wachten om haar kleed aan te trekken en om Nick te zien. Haar zus was al even enthousiast. Zij stond ook te popelen om deze dag ten volle mee te beleven en toonde zich een lieve en zorgzame zus door Elien te helpen met elk detail tot Nick eindelijk arriveerde, in stijl, met de bus van LPP.

De bus zou de suite naar het Kasteel van Bazel voeren voor het burgerlijk huwelijk. Ok, de persoonlijke stijl en kijk van een fotograaf bepalen grotendeels of je met huwelijksfotografie prijzen kan winnen, maar de locatie doet ook wel wat. En het Kasteel van Bazel is gewoon een toplocatie!

Dat Elien & Nick een geliefd koppel zijn, dat werd snel duidelijk aan het aantal aanwezigen. Wat een hoop volk! De gemeente had ons eerst een glaasje aangeboden en daarmee waren we voldoende aangesterkt om wat familiefoto’s te maken achter het kasteel.

De familie en vrienden werden bedankt voor het enthousiasme bij de familieshoot en mochten van een lekkere lunch gaan genieten. Maar ik ging nog eerst wat koppelfoto’s nemen met het bruidspaar. Rondom het kasteel waren er zoveel mooie plekjes en mogelijkheden dat ik moeilijk kon kiezen. Dan maar wat meer foto’s hé! Uiteindelijk hebben we in de ruïne, bij het kasteel én in de dreef foto’s genomen. Zo’n prachtige locatie en zo’n prachtig koppel daar moest ik gewoon even van profiteren! Misschien stuur ik trouwens ooit deze foto’s nog in als ik nog eens met huwelijksfotografie prijzen wil winnen. Het is immers een erg diverse reportage geworden met speelse groepsfoto’s, zwart/wit sfeerimpresses én artistieke experimentjes die er ook best mogen wezen.

Maar het was de dag van Elien & Nick vandaag en niet die van een overenthousiaste fotograaf. Het bruidskoppel wilde terugkeren naar de familie en het feest in gang trappen. In Schilde stond hen namelijk een bruisende receptie, een overvloedig buffet en een spetterend feest te wachten.

Maar ik ging deze keer niet mee. Ook al zou ik 100 huwelijksfotografie prijzen winnen, mijn vrouwtje zou het niets kunnen schelen als ik er niet op haar verjaardag zou zijn. En als ik moet kiezen tussen nog wat huwelijksfotografie prijzen of mijn tweede grote liefde, dan wint zij altijd!

En dat wens ik ook Elien & Nick toe! Nog vele jaren geluk en jullie altijd voor elkaar blijven kiezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!