fbpx

Een geweldig warme dag, dat zou het sowieso worden!! Carolien & Jonas kan ik het best omschrijven als “vrolijke  losbollen”, de perfecte match met mij om hun huwelijksfotos te laten maken.

huwelijksfotoshuwelijksfotograafhuwelijksfotograafhuwelijksfoto'strouwfotograaftrouwfotograafhuwelijksfotohuwelijksfotohuwelijksfotoshuwelijksfotoshuwelijksfoto'shuwelijksfotosbruidenbruidegom

Vroeg uit de veren voor de getting ready

Om 7.30u (!!) werd ik al verwacht in hun nieuwe stek in Sint-Niklaas voor de huwelijksfotos. Gelukkig had Carolien de checklist goed gelezen zodat ik mijn ochtendkoffietje snel aangeboden kreeg 🙂 De make-up artist was de laatste hand aan het leggen. Iets later kwam ook een vriendin & mama aan die Carolien zouden helpen bij het aankleden. Zelden tref ik een zo ontspannen bruid aan. Zonder zorgen nog snel een yoghurt eten en dan was het moment aangebroken om haar trouwjurk aan te doen. In een donkere kamer met slechts enkel lichtbronnen (mijn ideaal licht om mooie huwelijksfoto’s te maken) sprong zij als het ware in haar kleed. Tussentijds arriveerden ook alle suiteleden langs de bruid haar kant zodat iets later ook Jonas zijn intrede kon doen.
Hij kwam aan in een bus van LPP en bleek iets minder stressbestendig te zijn dan zijn aanstaande 🙂
Onder het altijd toeziend oog van ceremoniemeester Joris zag hij bij het aanbellen dat hij een stralende bruid had om vervolgens zijn intrede te doen in het huis en nadien in de fantastisch tuin waar we allen een glaasje bubbel aangeboden kregen.

Burgerlijk huwelijk in stadhuis Sint-Niklaas, kerk in Temse-Velle

Even later werd het dan tijd om met zijn allen in de knusse bus plaats te nemen richting stadhuis Sint-Niklaas. Daar zouden ze elkaar het JA-woord geven. Van daaruit werd er koers gezet naar Temse-Velle waar het kerkelijk huwelijk plaats vond. Vooraf vertelde Carolien me dat haar papa vermoedelijk niet al te veel emotie zou tonen die dag, het is zo niet z’n ding :-). Wat was het dan ook fijn om het tegendeel te bewijzen toen hij zijn dochter naar het altaar bracht. Toen zij kort na hun huwelijk bedankingskaartjes kwamen kiezen, was dat het eerste dat Carolien spontaan over begon. Aan de uitgang van de kerk werd iedereen nog even verwend met een glaasje bubbel, hoewel de mannen hun vertrouwde Jupiler verkozen 🙂

Familiefoto’s bij opa, lunch bij Jonas’ ouders

Vanuit Velle trokken we dan naar opa thuis om de familiefoto’s te nemen. Vervolgens zetten we onze tocht doorheen het Waasland verder voor de broodjeslunch met het hele gezelschap. Tussendoor had ik alvast een leuke locatie gespot om met de bus enkele foto’s te nemen en maakten we nog enkele foto’s met de grootouders die minder te been waren.

is er nog tijd voor huwelijksfotos op locatie?

En dan zag ik even op mijn uurwerk…. Blijkbaar was gedurende de dag alles zo’n beetje uitgelopen en kromp mijn tijd voor huwelijksfoto’s op locatie gestaag. Op een half uurtje maakten we een wandeling langsheen kasteel Cortewalle in Beveren waar in allerijl de locatiefoto’s genomen werden. De dag werd (voor mij althans) beĂ«indigd in Hof Van Keulen met een receptie in hun prachtige tuin langsheen het water.

Carolien & Jonas, het was heel leuk om jullie huwelijksfotos te mogen vastleggen voor jullie. Samen zorgden we er voor dat jullie heel snel jullie huwelijksalbum konden tonen aan iedereen. Als elke dag zo warm mag zijn als jullie huwelijksdag, kunnen jullie vaak genieten in jullie prachtige onderhouden tuin (door Jonas himself) !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in Ă©Ă©n handige gids!