fbpx

huwelijksreportage-antwerpen_18huwelijksreportage-antwerpen_17huwelijksreportage-antwerpen_16huwelijksreportage-antwerpen_15huwelijksreportage-antwerpen_14huwelijksreportage-antwerpen_13huwelijksreportage-antwerpen_12huwelijksreportage-antwerpen_11huwelijksreportage-antwerpen_10huwelijksreportage-antwerpen_09huwelijksreportage-antwerpen_08huwelijksreportage-antwerpen_07huwelijksreportage-antwerpen_06huwelijksreportage-antwerpen_05huwelijksreportage-antwerpen_04huwelijksreportage-antwerpen_03huwelijksreportage-antwerpen_02huwelijksreportage-antwerpen_01

Huwelijksreportage Antwerpen voor schippers Daisy & Sven

Sven had woord gehouden

Jaren geleden fotografeerde ik het huwelijk van Svens broer. Toen al vertelde hij me dat ook hij me zou boeken als het zijn beurt was om in het huwelijksbootje te stappen. En zo geschiedde, want ik mocht ook de huwelijksreportage Antwerpen voor Sven en zijn Daisy verzorgen op 8 augustus.

All aboard?

Ik werd verwacht op het schip van Daisys broer, dat aangemeerd lag op wandelafstand van het Kerkschip. Gelukkig maar, want dat weet ik intussen blindelings te vinden. Deze keer ben ik dus NIET verloren gereden in de Antwerpse haven.

Daisy was nog niet aan boord, maar gelukkig was haar broer paraat. Die had alles onder controle en maakte het schip klaar voor deze heuglijke dag. Toen Daisy iets later toekwam, moest ze enkel nog haar dochtertje en zichzelf aankleden.

Het Kerkschip

Na een deugddoend drankje vertrokken we allemaal te voet richting het Kerkschip voor de ceremonie. De eerste prachtige locatie in deze huwelijksreportage Antwerpen. Het Kerkschip is namelijk een echt schip en een echte kerk, maar ook een museum vol maquettes en scheepsonderdelen. Je weet er niet waar eerst kijken!

Al waren ikzelf en de gasten vooral onder de indruk van de warmte deze dag… Gelukkig werden we meteen na de dienst uitgenodigd in de taverne van het Kerkschip voor een verfrissend drankje.

Tussendoor even op familiebezoek

Oma kon er helaas niet bij zijn, maar ze mocht zeker niet in deze huwelijksreportage Antwerpen ontbreken. We gingen dus eerst nog even bij haar langs voor wat familiefoto’s.

I like!

Niets zo aangenaam als zeeën van tijd hebben voor de locatieshoot en dat was ook op vandaag het geval. Daisy & Sven hadden voldoende tijd voorzien om prachtige foto’s te maken in de Antwerpse haven. De eerste stop was het havendok waar de arduinen blokken gelost worden en dan gingen we op tour in de haven.

Mijn geluk kon niet op, want er stond net een brug open. Een fantastisch decor voor indrukwekkende plaatjes onder de brug en om naar hartenlust te spelen met verschillende lichtinvallen. We moesten toch wachten tot de brug weer neer ging om naar Lillo te rijden, dus ik had alle tijd.

In Lillo aangekomen, besloten we dat het eerst tijd was om wat af te koelen en een deugddoende terraskes stop in te lassen om daarna ook de statige Zandvlietsluis een plekje te geven in deze huwelijksreportage Antwerpen.

Dorst!!!

Voor al dat harde werk, werden we rijkelijk beloond in De Kievit. Daar stond een heerlijke receptie op ons te wachten, maar eerst maakten we nog wat speelse familiefoto’s.

 

Daisy en Sven: Jullie zijn een fantastisch koppel. Ik ben ontzettend blij dat ik jullie huwelijksfotograaf mocht zijn en wens jullie een stralende toekomst en een behouden vaart toe.

Maria beware, al die varen!

Wil je meer zien van deze of andere huwelijksreportage Antwerpen, klik dan snel even door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!