fbpx

huwelijksreportage oost vlaanderenhuwelijksreportage-oost-vlaanderenhuwelijksreportage-oost-vlaanderenhuwelijksreportage-oost-vlaanderenhuwelijksreportage-oost-vlaanderenhuwelijksreportage-oost-vlaanderenhuwelijksreportage-oost-vlaanderenhuwelijksreportage-oost-vlaanderenhuwelijksreportage-oost-vlaanderenhuwelijksreportage-oost-vlaanderenhuwelijksreportage-oost-vlaanderenhuwelijksreportage-oost-vlaanderenhuwelijksreportage-oost-vlaanderenhuwelijksreportage-oost-vlaanderenhuwelijksreportage-oost-vlaanderenhuwelijksreportage-oost-vlaanderenhuwelijksreportage-oost-vlaanderenhuwelijksreportage-oost-vlaanderen

Huwelijksreportage Oost Vlaanderen met winterthema

Kastelen en wintertaferelen

Het verhaal van dit sprookjesachtige winterhuwelijk begon op de huwelijksbeurs in Gent. Caroline en Karel kwamen daar inspiratie opdoen voor hun grote dag en kwamen ook op mijn beursstand even kennismaken. De dag nadien kwam Karel al samen met zijn getuige terug langs om de bijzonderheden van zo’n huwelijksreportage Oost Vlaanderen te bespreken. Eens de details wat verduidelijkt waren, maakten we een vervolgafspraak om de huwelijksreportage Oost Vlaanderen nog concreter te bespreken en de datum meteen vast te leggen.

Data eigenlijk, want Caroline en Karel zouden op 2 verschillende dagen trouwen. Woensdag zouden ze voor de wet trouwen in Gent en de volgende zaterdag stond de kerkelijke dienst en het feest ingepland.

The wedding: part 1

Die bewuste woensdag vertrok ik goedgeluimd in Stekene rond 08:20 u. Ruim op tijd om zeker om 10:00 u in Gent te geraken voor de huwelijksceremonie en dan zou er zelfs nog even tijd overschieten voor een korte tussenstop met een heerlijk tasje koffie. Ware het niet dat een onvoorziene file roet in het eten gooide. Wat een geluk dat ik toch op tijd vertrokken was, want ik kwam maar nét op tijd, enkele minuten voor 10 u, toe.

Na de plechtigheid zakten we nog heel even af voor een drankje en dan moesten we al afscheid nemen. Althans voor even, want ik werd de zaterdag nadien al terug op het appèl verwacht voor deel 2 van deze huwelijksreportage Oost Vlaanderen.

The wedding: part 2

Les geleerd, dus vertrok ik die zaterdagmorgen extra vroeg richting Aalter om Carolines opmaak in beeld te brengen. Niet veel later dan mij kwam de stralende bruid toe. Oef, ik was op tijd én ik kreeg meteen een deugddoende kop koffie overhandigd. Een veel aangenamere start van de dag dan eerder deze week!

Carolines zus hielp de opnieuw-bride-to-be in haar bijzonder elegante en heerlijk warm uitziende bruidsjurk. Daar heb je zussen voor! Ik trok intussen richting Karel, want die zouden we ophalen en naar Caroline brengen.

Suite check

Ook Karel was duidelijk onder de indruk van zijn prachtige bruid, wat onvergetelijke plaatjes opleverde. Intussen kwam de hele familie toe en kwamen ook daar de eerste emoties naar boven. Lekker ontroerend en een droom voor deze trouwfotograaf.

Van zodra de suite voltallig was, konden we richting Zulte trekken, want we werden verwacht bij Kasteel Te Lake voor de ceremonie en het aansluitende trouwfeest. Daar waren de ceremoniegasten al toegekomen en de sfeer zat er duidelijk al in. De plechtigheid werd geleid door een jonge en bijzonder vlotte priester die de dienst een duidelijk persoonlijk tintje gaf. Ook de massaal aanwezige KSA leden kwamen uitvoerig aan bod. Een spontane dienst dus voor een al even spontaan koppel.

Na de ceremonie volgde nog een korte receptie en daar gebeurde het…

Huwelijksfotograaf tackelt oma

Tackelen is misschien wat overdreven, maar ik was toch blij dat ik omalief nog net op tijd kon tegenhouden. Zij wou al naar huis vertrekken, maar ik had haar nog niet op de familiefoto’s kunnen vereeuwigen. Gelukkig bleek de trotse grootmoeder eerder dankbaar dan geschokt en konden we alsnog de hele familie verzamelen voor een blijvend aandenken in deze huwelijksreportage Oost Vlaanderen.

Aansluitend werkten we eerst de locatieshoot af. Daarvoor gingen we op verkenning rond het kasteel en nadien mocht ook het interieur van de chateau op de foto. Daar was ik maar wat blij mee, want het was al behoorlijk koud buiten en mijn outfit was lang niet zo warm als Carolines winterse bruidskleed. Ik verstopte flitsers op de gekste plekken in het kasteel om wat artistieke beelden te maken en bleef vooral voortdurend in mijn hoofd herhalen waar ik de apparatuur precies had opgesteld. Het zou niet de eerste keer zijn dat ik op zoek moet naar die ene ontbrekende flitser…

Bij valavond ontvoerde ik het bruidspaar nog eventjes voor enkele foto’s op de oprijlaan, maar ik hield het zo kort mogelijk. Het was intussen beginnen regenen en ik wilde de bruid haar kapsel en make-up zeker niet verpesten voor de receptie.

Bedankt!

Caroline & Karel, ik wil jullie nog even uitdrukkelijk bedanken voor jullie spontaniteit. Het was bijzonder aangenaam werken met jullie. Ook heb ik echt ten volle kunnen experimenteren en spelen met licht wat een uitzonderlijke huwelijksreportage Oost Vlaanderen heeft opgebracht waar jullie hopelijk even trots op zijn als ikzelf. Ik wens jullie een fantastisch huwelijk en een lang, liefdevol leven samen toe!

Wil je andere dan deze huwelijksreportage Oost Vlaanderen zien, klik dan snel even door!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!