fbpx

kasteel diepensteynkasteel diepensteynkasteel diepensteynkasteel diepensteynkasteel diepensteynkasteel diepensteyn

Toen Adelheid & Jan slechts enkele weken voor hun huwelijk kwamen informeren om hun huwelijk vast te leggen, was ik opgetogen dat zij tot bij mij kwamen: blijkbaar is Jan kunstenaar en vooral bezig met het abstracte. Jan was sterk onder de indruk van zowel de foto’s zelf, als de presentatie in het album. Het was ook fijn hierover meteen feedback te krijgen om nog een dimensie hoger te kunnen gaan. Adelheid (en Jan ook) is dan vooral bezig met het spirituele. Op de vraag vanwaar ze me kende, antwoordde ze dat ze “iets” had gezien in een bruidsmagazine en onmiddellijk “binnen kreeg” dat ze bij mij moest zijn. ik keek dan ook uit naar deze dag, want ze hadden me al een tip van de sluier opgelicht en meteen wist ik dat dit een leuke, maar moeilijke opdracht ging worden: hun ceremonie ging iets speciaals worden. ’s Morgens toen ik aankwam was ik benieuwd naar de huwelijksaankondiging: Jan had deze zelf gemaakt, rekening houdende met kleur en de vier oerelementen.

Na het aankleden van bruid, het burgerlijke huwelijk en een kleine middagbreak, zijn we in een bos foto’s gaan maken. Aangezien het een warme dag was, was het aangenaam om te vertoeven, maar alweer niet eenvoudig qua belichting: doorheen de vallende bladeren kwamen de zonneplekken piepen, maar zo kan je prachtige beelden maken. Na het bos zakten we af naar Kasteel Diepensteyn, waar we ook nog een aantal leuke shots ter plaatste maakten, maar het spectaculairste moest nog komen: de ceremonie!! De opstelling in de zaal van kasteel Diepensteyn was bijzonder: de gasten hadden adhv de kleur van hun huwelijksuitnodiging een plaats toegewezen gekregen.

Huwelijk in Kasteel Diepensteyn

Verder nog een aantal sfeerbeelden van de ceremonie, heel intens en persoonlijk. Jammer was het wel dat vanwege de kleine zaal het bewegen niet eenvoudig was, ikzelf ook enorm gefocust was om niks te missen en daardoor ik een deel van de ceremonie niet kon mee-beleven. Om af te sluiten met een “openingsdans” en de sfeer was meteen gezet. Er werd nog heel wat gefeest in kasteel Diepensteyn

kasteel Diepensteyn, de ideale feestlocatie.

Maar wat me vooral ontroerde was de reactie nadien van het koppel zelf: Dag Sven, Jan en ikzelf houden er aan om je nog eens bijzonder te bedanken voor de manier waarop je een uitstraling was van positiviteit tijdens onze huwelijksdag. Je manier van alle genodigden te betrekken bij het nemen van de foto’s voor ons ritueel zorgde reeds voor verbondenheid en dat hebben we zeer gewaardeerd. We kijken uit naar de foto’s. Vriendelijke groeten, Adelheid en Jan Bedankt, Adelheid en Jan!!

Wil je meer foto’s zien van Kasteel Diepensteyn of andere huwelijken, klik dan snel door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!