fbpx

 

Of ik een trouwfeest in het Kastelenhof kan fotograferen op 27/06? Graag!

Een thuismatch 😉

Toen Anuschka me belde met de vraag of ik haar trouwfeest in het Kastelenhof kon fotograferen, twijfelde ik geen seconde. Niets zo fijn als werken in je eigen gemeente waar je alle plekjes en doorgaans ook heel wat genodigden kent.

Dat er op 27/06 getrouwd zou worden in het Kastelenhof heeft trouwens het hele dorp geweten. Bruidegom Lennert is een rasechte Stekenaar, een lokale ondernemer en hij en zijn Anuschka zijn graag geziene gasten op zowat elk feestje. Ik was dus niet geheel verwonderd dat er prompt in het hele dorp plakkaten van V-Clima verschenen met de tekst “de baas trouwt“. Of hoe je gelukwensen en reclame voor de zaak perfect kan combineren….

Wedding day!

Na zeker 3 minuten rijden, kwam ik bij Anuschka thuis aan. Zij en dochter Shania waren daar volop met hun opmaak bezig. Net toen beide dames helemaal klaar waren voor de grote dag stroomden de familieleden toe. Enkel Lennert en zoon Diego ontbraken nog.

De heren kwamen niet veel later met heel veel stijl toe met een limousine van LPP. Het hele gezin had meer dan plek zat om met evenveel stijl richting het gemeentehuis van Stekene te rijden. Na de ceremonie stond hen daar ontzettend veel volk op te wachten. Lennert & Anuschka zijn overduidelijk een bekend én een geliefd koppel in onze gemeente.

De tortelduiven stalen de show

Bij het vrijlaten van de duiven gebeurde het. Elk huwelijk heeft zo een bijzonder moment dat we ons jaren later nog herinneren en deze keer zaten de tortelduifjes er voor iets tussen. Neen, niet Lennert & Anuschka, maar de echte duiven die ze loslieten. Een van hen vloog recht het gemeentehuis binnen, en de andere? Die wachtte haar partner braaf op om samen de vleugels uit te slaan. Da’s echte liefde!

Bourgondisch Stekene in een notendop

Voor de lunch werd de suite in restaurant l’Apétit verwacht. Een gezellig restaurant dat het ontdekken meer dan waard is als je van fijne gastronomie houdt trouwens. Na de heerlijke lunch trokken we richting het Kastelenhof en de nabijgelegen Stekense vaart voor de familiefoto’s. Het resultaat? Een sprekende fotoreportage van het gelukkige koppel en hun 2 kids waar de fun factor van afstraalt.

Nog een voordeel van dicht bij huis werken, is dat ik snel even over en weer kon voor een snelle douche. Helemaal opgefrist, reed ik terug de volle 3 minuten richting het Kastelenhof voor het aperitief. Al was dat niet echt een aperitief te noemen… De catering werd verzorgd door het Keysershof en die hadden heel wat heerlijke tapa’s voorzien. Anuschka had het trouwens slim aangepakt, want de tapa’s stonden zodanig verspreid in de zaal dat de gasten probleemloos met elkaar aan de praat geraakten. Alsof die tapa’s nog niet voldoende waren, stond er binnen ook nog een heerlijk buffet te wachten. Culinair Stekene op zijn best als je het mij vraagt.

Zagen we daar een zweetdruppeltje Lennert in’t Kastelenhof?

Wordt er een huis van een pasgetrouwd koppel versierd, dan is Lennert altijd maar wat graag van de partij. Zijn voorliefde voor goedbedoeld kattenkwaad is ook zijn vrienden niet ontgaan, alleen was het nu zijn beurt… Tot op de grote dag werden de lippen stijf op elkaar gehouden en toen kwam de film die Lennert vreesde… De vrienden hadden netjes gedocumenteerd hoe ze eerder die dag zijn huis hadden aangepakt en wat hem te wachten zou staan bij thuiskomst.

De ijstaart met vuurwerk, de openingsdans en het stevige trouwfeest tot in de vroege uurtjes konden zijn gedachten gelukkig nog even verzetten ….

Ik wens dit fijne koppel en hun kids van harte het allerbeste toe en heel veel plezier met het bekijken van de vele speelse trouwfoto’s. Ik twijfel er trouwens niet aan dat we elkaar nog dikwijls zullen tegenkomen bij de bakker, op restaurant, of in het Kastelenhof.

Wil je meer zien van deze huwelijksfotograaf in’t Kastelenhof, klik dan gerust door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!