fbpx

Het huwelijk van Thari & Mike: een geweldige dag van Kemzeke naar Aalst en zo¬†naar het Krekelhof, kort samengevat ūüôā

krekelhofkrekelhof_01krekelhofhuwelijksfotograafkrekelhof_04krekelhof_05krekelhof_06krekelhof_07bruidsfotokrekelhof_09krekelhof_10krekelhof_11fotograaf huwelijkhuwelijksfotograaf aalstkrekelhof_14

Vrijdagmorgen op weg naar Aalst

Ik waag me meestal vooral in het weekend in het verkeer, zeker als ik richitng Brussel ga, ben ik goed voorbereid. Ook hou ik er van om op mijn gemak te vertrekken en zeker tijdig aan te komen op een huwelijk. Dat geeft me de kans geeft om goed te landen en me helemaal direct te kunnen smijten op mijn werk. Ik was dus ruim op tijd vertrokken die vrijdagochtend, maar op 5 km van het huis van Thari & Mike¬†leek het nog even in de soep te draaien. Thari was bij aankomst de rust zelve dus ik kon er meteen invliegen: Iedereen een prachtige jurk aan en dochter Manou keek vol bewondering toe naar al die mooie prinsessen ūüôā

Mike is een “lucky man” niet alleen omdat hij vandaag zijn knappe bruid kan huwen. Ook omdat hij vandaag in een Mustang rijdt, stiekem mijn kleine jongensdroom.

Wettelijk huwelijk in Aalst

Mike en zijn bruid reden samen -in stijl- hun wettelijk huwelijk tegemoet op het moment dat de hemelsluizen opengingen. Als dit niet verandert zullen we vast creatief moeten zijn tijdens de locatieshoot later op de dag. ¬†Voor de huwelijksceremonie was de bui al over en hadden we de gelegenheid om wat¬†familiefoto’s ¬†te nemen aan de ingang van het gemeentehuis. ¬†Na de ceremonie stonden de medestudenten van Thari haar op te wachten met applaus. Aangezien het allemaal vroedvrouwen¬† zijn, gaven zen misschien ook wat advies ūüėČ

Ongewone Locatieshoot

Voor de locatieshoot was redelijk wat tijd ingecalculeerd. Dit geeft het koppel en mezelf de gelegenheid om dit op een rustige manier aan te pakken. Het is het enige moment dat het koppel alleen is die dag, nu ja, yours truly niet meegeteld natuurlijk, en ik heb tijd om te experimenteren met belichtingen en standpunten. We zochten een eerst een plekje onder een viaduct. Yep… onder een viaduct, zowaar de meest romantische plek die je je kan inbeelden. ūüôā De kunst is natuurlijk om je beeld zo op te bouwen en je licht zo te richten dat dit een dramatisch of kunstig effect krijgt, zoals je wel kan zien in de beelden.

Nadien vonden we ook een oud fabriekspand, beide locaties zijn echt helemaal mijn ding. De weergoden werden er zowaar ook vrolijk van zodat we ook nog die schitterende mustang op de gevoelige plaat konden vastleggen. Na de shoot hadden we wat tijd over om nog even langs oma te rijden. Zij was dolenthousiast over het bezoekje.

Receptie in Krekelhof

Het Krekelhof had ook aarzelend naar buiten gekeken en gebeden gericht aan de weergoden. Het zekere voor het onzekere genomen en de  zaal binnen klaargezet voor de receptie. Thari echter geloofde er wel in en wilde niets liever dan op de prachtige buitenlocatie van het Krekelhof haar receptie. Hopla; heel eventjes alle personeel van het Krekelhof in actie en de receptie werd verplaatst naar de schitterende tuin!

Thari, Mike, we zijn met regen begonnen en we hebben prachtweer gekregen op het einde. Je weet wat ze zeggen: een natte knoop krijg je niet meer los, maar als die al in de loop van de dag helemaal opdroogt wordt hij volgens mij onverwoestbaar! Bedankt dat je Posi-Tief als huwelijksfotograaf gekozen hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in √©√©n handige gids!