fbpx

Céline & Jorgos zouden hun trouwfeest in Domein Meersdael in Moerbeke vieren. Zij houden duidelijk van een romantische locatie, maar zij houden vooral van elkaar.

huwelijksfotograafhuwelijksfotograaftrouwfototrouwfotohuwelijk fotohuwelijk fotobruidsfotografiebruidsfotografiefotograaf huwelijkfotograaf huwelijkfoto trouwfoto trouwmeersdaelmeersdaelfotograaf trouwfotograaf trouwtrouwen fototrouwen fotofoto trouwenfoto trouwen

Start in Beveren, een huis vol echte dames

Ik werd verwacht bij de mama van Céline, waar ik een huis vol echte dames trof. De enige man (tot ik aankwam) was de stiefpapa van Céline. Ik had meteen met hem te doen 🙂
Een heel deel van de bruidsmeisjes was aanwezig terwijl de  make-up bij Céline werd aangebracht. Veel extra’s  heeft zij echter niet nodig, ze is een natuurlijke beauty. Nadien trokken we samen met mama en haar beste vriendin én getuige naar boven om haar jurk aan te trekken. Céline kocht deze jurk samen met haar mama in New York City, ze is dan ook een echter Amerika liefhebber! Bij het terug neerstrijken in de living vlogen dan ook de complimenten en de goedkeurende blikken in het rond. Het was duidelijk een emotioneel moment voor grootmoeder, die samen met Céline jaren in dit huis hadden samengewoond.

Kerkdienst in de OLV-kerk te Sint-Niklaas

Nadien zakte ik af richting Sint-Niklaas, waar de laatste hand werd gelegd aan de versiering in de kerk en waar iets later ook Jorgos aankwam.
Céline zou door haar mama naar het altaar worden gebracht en dat zou meteen ook de eerste keer zijn dat Jorgos zijn aanstaande zou zien schitteren. Jorgos is van Griekse afkomst. Er waren dan ook een aantal mensen speciaal voor de gelegenheid vanuit Griekenland afgezakt naar Sint-Niklaas.
Persoonlijk raakte het me toen tijdens het ja-woord de stiefpapa van Céline duidelijk een traan wegpinkte. Zo mooi!!
Na een zeer verzorgde ceremonie vertrokken zowel koppel als ik richting Domein Meersdael, meteen eindbestemming van de dag.

Domein Meersdael, een prachtige locatie

Daar aangekomen, maakten we nog snel even enkele foto’s met de mooi Range Rover van Just Married Company om nadien een wandeling te maken in het prachtige Domein Meersdael.
De dag zat helemaal mee: een prachtige herfstzon en een mooie droge locatie. We konden ons dan ook voluit uitleven tijdens de fotoshoot.
Ook voor de groepsfoto’s moesten we niet ver zoeken in domein Meersdael met zijn lang uitgestrekt grasveld.
Stilaan werd het tijd voor het aperitief, wat meteen de afsluiter was van mijn diensten.

Céline & Jorgos, het was een fantastisch mooie dag, of jullie die avond naar Griekse traditie met borden gesmeten hebben, weet ik niet. Wel weet ik dat jullie zowel letterlijk als figuurlijk nog vele fantastische reizen zullen maken. Geniet er van!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!