fbpx

fotograaf-huwelijk-prijzen02fotograaf-huwelijk-prijzen19fotograaf-huwelijk-prijzen17fotograaf-huwelijk-prijzen15fotograaf-huwelijk-prijzen14fotograaf-huwelijk-prijzen07fotograaf-huwelijk-prijzen06fotograaf-huwelijk-prijzen03familieportret02familieportret01familieportret07trouwfotos10trouwfotos07trouwfotos04trouwfotograaf11bruidsfotograaf02

Weer prijs huwelijksfotograaf gaat de lucht in!

Pat & Vero hadden op 6 juni een bijzondere trouwdag gepland en ik kon niet wachten tot het zover was. Ze hadden me al verklapt dat er wat special effects voorzien waren en ik was razend benieuwd. Een weekje voor de trouwpartij kwamen ze bij me op bezoek om de dagindeling te bespreken en toen wist ik het: over de prijs huwelijksfotograaf zou niet veel gediscussieerd worden…

Vooral de strakke planning zou besproken worden. Na de receptie hadden Pat & Vero namelijk zowaar een helikoptervlucht gepland en die vlucht wilden we niet missen. Het koppel zou opstijgen nabij de feestzaal, even over hun huis heen vliegen en dan landen in de tuin tijdens het aperitief. Ik trok natuurlijk meteen mijn stoute schoenen aan en stelde spontaan voor om ook in de helikopter enkele sfeerbeelden te maken. En zo geschiedde…

Hoe de trouwdag van Vero & Pat precies verliep

De bijeenkomst van familie en suite was bij de ouders van bruid Vero in Sint-Niklaas voorzien. Toen ik daar toekwam, was de bruidsopmaak nog volop aan de gang. Ik kon dus meteen aan de slag. Niet veel later was de kapster klaar met het bruidskapsel, had Vero haar prachtige trouwjurk aangetrokken en stond de LPP feestbus op de oprit met de bruidegom.

We hadden nog tijd voor 1 glaasje voor we richting stadhuis van Sint-Niklaas vertrokken. Er mocht geen tijd verloren gaan vandaag, want er was een strak tijdsschema!

Na de eerder snelle huwelijksplechtigheid stond een van de nonkels ons op te wachten met een heerlijk hap. Toen al zag ik het, dit koppel genoot met volle teugen van hun prachtige dag en deze huwelijksfotograaf prijst zich dan doorgaans even gelukkig. Alleen kreeg ik ze amper overtuigd om op locatie te vertrekken voor de trouwshoot. Ze wilden namelijk geen enkel moment met hun familie en vrienden missen. Met de belofte dat ik in spoedtempo zou werken, gaven ze gelukkig toch schoorvoetend toe.

Natuurlijke schoonheid

Er is echt niet veel nodig om prachtige trouwfoto’s te maken. Aan Vero’s natuurlijke schoonheid en de pracht van de natuur in Kemzeke en Puivelde had ik meer dan genoeg. Open velden, dreefjes met sierlijke bomen, fietspaadjes en zelfs grachten en sloten dienden deze keer als achtergrond voor de locatieshoot.

Belofte maakt schuld, dus zaten we niet veel later alweer met de familie op de bus naar de Onze-Lieve-Vrouwe kerk in Sint-Niklaas, waar mijn hart plots wat sneller begon te slaan…

Héél veel blauw op straat

Ik had mijn auto toch juist geparkeerd en toch geen kattenkwaad uitgestoken die deze prachtige dag in het gedrang zouden kunnen brengen? Vero stelde me snel gerust, Pat is politieagent in Dendermonde en zijn collega’s waren massaal afgezakt om het kersverse koppel te feliciteren. Oef!

De kerkelijke dienst in deze indrukwekkende kerk verliep erg vlot. Dat had ongetwijfeld te maken met de mooie teksten van de al even mooie vriendinnen van de bruid.

Daarna was het tijd voor de fantastische uittrede uit de kerk langs de erehaag van de politie. Mijn hart maakte een vreugdesprongetje, wat een waanzinnige beelden zou dit plaatje opleveren. Weeral prijs voor deze huwelijksfotograaf. Ik moest alleen nog een plekje op de grond zien te versieren tussen deze ontzettende massa volk om die vanuit het ideale perspectief te kunnen trekken. Maar goed, voor the perfect view hebben we veel over, zelfs blauwe plekken.

De kleurrijke collega’s en de studiegenoten kregen uiteraard eerst nog een plekje op de groepsfoto’s en daarna vertrokken we richting Zilte Zoen.

Ready for take off?

Daar maakten we eerst nog wat familiefoto’s in de prachtige tuinen en toen was het zover! Het grote moment waarop ik samen met het koppel de heli in mocht. Na de indrukwekkende vlucht, moest ik me wel haasten. Ik moest immers heel snel terugrijden om ook de landing uitgebreid in beeld te brengen. Mijn inspanningen werden daarna wel beloond met een deugddoend aperitief.

In de zaal deden de slideshows, grapjes en spelletjes van vrienden (zoals gewoonlijk) de planing uitlopen. Toch vond niemand dat erg, de grappige foto’s maakten veel goed. Na de spetterende openingsdans stond ook de dansvloer in geen tijd vol, maar dit feestje zou ik laten passeren. Ik keerde moe, maar zéér voldaan, huiswaarts.

Ik wil juist nog even Vero & Pat bedanken voor de fijne samenwerking, de onvergetelijke vlucht en de grijns die jullie special effects dagenlang op mijn gezicht hebben doen verschijnen. Ik wens jullie het allerbeste toe!

Wil je meer weten over de prijs huwelijksfotograaf, klik dan even door….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!