fbpx

Liefst prijzen fotograaf huwelijk en bruidspaar zich gelukkig met elkaar en vandaag was dat zeker het geval!

Sofie & Sven kwamen de week voor hun grote dag nog eens in mijn studio langs om de details te overlopen en toen wist ik het. Ook deze bruiloft zou een plezier worden om te fotograferen. Ik kan me maar gelukkig prijzen fotograaf huwelijk te mogen zijn voor zo’n tof koppel.

Sofie was behoorlijk zenuwachtig

Ik was stipt op de afspraak bij Sofie en Sven thuis. Van daaruit zou Sofies broer me naar het ouderlijk huis brengen. Deze bruid had de nacht namelijk bij haar mama doorgebracht. Dat die nacht heel wat zenuwen had veroorzaakt, was meteen duidelijk toen ik binnen stapte. Al is een stevige portie zenuwen zeker niet verwonderlijk op zo’n belangrijke dag natuurlijk.

Bruid Sofie stapte in haar kleed en ook daarbij was haar broer weer de trotste helper van dienst. Mama lief kon de emoties eventjes niet meer onderdrukken en zo had ik op enkele minuten tijd al heel wat pakkende beelden verzameld.

Iets later zag ik de LPP bus verschijnen en dat kan maar 1 ding betekenen: de bruidegom is gearriveerd! Een blik op zijn stralende bruid was voldoende om hem te doen stralen…

Trouwen in Moerbeke doe je zo

De bus voerde ons naar het gemeentehuis van Moerbeke. De regen viel met bakken uit de lucht tijdens de huwelijksplechtigheid, maar dat kon niemand deren. Alle ogen waren immers op het kersverse paar gericht. Niet veel later kwam de zon er dan toch nog door en konden we droog en zorgeloos de familiefoto’s kieken. Na de familieshoot keerden we huiswaarts voor een snelle hap om daarna zouden we het oude station van Moerbeke gaan verkennen. Op deze locatie en in de omringende velden hadden we namelijk de locatieshoot voorzien.

Voor de kerkelijke huwelijksceremonie moesten we ons niet ver verplaatsen. Die ging door in de nabijgelegen kerk van Moerbeke. Wat mij van deze dienst vooral is bijgebleven, is de ontroerende tekst die zoonlief voorlas aan het einde van de viering. De oprechtheid van een kind doet nu eenmaal iets met een mens. En met zo’n pakkend moment prijzen fotograaf huwelijk, bruidspaar, familie en gasten zich niet alleen gelukkig, maar ook erg stil blijkbaar. Je kon een speld horen vallen zolang zoonlief aan het woord was!

Volgende stop: Zelzate

Het huwelijksfeest zou doorgaan in feestzaal De Hof in Zelzate. Terwijl het bruidskoppel de gasten begroette tijdens de receptie, had ik alle tijd om elk detail dat Sofie zo zorgvuldig had uitgekozen, te fotograferen. De ringen, het boeket, de decoratie, … ik had genoeg fotogenieke accessoires om me nog uren te kunnen amuseren, maar het was hoog tijd dat ik weer huiswaarts zou keren. Mijn dag zat er namelijk nog lang niet op, want alle beelden moesten nog veilig overgezet worden en gesorteerd.

 

Sofie & Sven, ik wens jullie en jullie kids het allerbeste toe. Bedankt dat ik deel mocht uitmaken van jullie huwelijksdag en van jullie intens geluk!

Wil je meer te weten komen over de prijzen fotograaf huwelijk, neem dan gerust contact op.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!