fbpx

prijzen huwelijksfotograafprijzen-huwelijksfotograaf_03prijzen-huwelijksfotograaf_04prijzen-huwelijksfotograaf_05prijzen-huwelijksfotograaf_06prijzen-huwelijksfotograaf_07prijzen-huwelijksfotograaf_09prijzen-huwelijksfotograaf_10prijzen-huwelijksfotograaf_11prijzen-huwelijksfotograaf_12prijzen-huwelijksfotograaf_13prijzen-huwelijksfotograaf_14prijzen-huwelijksfotograaf_15prijzen huwelijksfotograaf01prijzen huwelijksfotograaf02prijzen huwelijksfotograaf03prijzen huwelijksfotograaf04

Niet de prijzen huwelijksfotograaf, maar de beschikbaarheid baarde Karmen & Dries zorgen

Even de trouwdatum veranderen…

Karmen en Dries kwamen nog niet zo lang geleden bij me langs. Ze wilden oorspronkelijk pas trouwen in april 2017 maar familiale omstandigheden hadden hen doen beslissen om de trouwdatum aanzienlijk te vervroegen naar 12 december 2015. Geen evidente keuze en op zo’n moment prijzen huwelijksfotograaf en bruidspaar zich maar wat gelukkig dat die ene datum toch nog net vrij blijkt in de druk bezette agenda. Oef!

Mogen er nog tradities zijn?

Het koppel koos er bewust voor om elkaar pas aan het altaar te zien. Ook dat zou mij heel wat emotioneel beladen momenten opleveren, dus ik was in eerste instantie erg blij met deze traditionele keuze. Tot ik hoorde dat de kerkelijke dienst pas om 16 u zou starten… Euhm… En wanneer gaan we dan de locatiefoto’s maken? Om 17 u is het in de winter al donker hé!

Gelukkig had het bruidspaar hier een slimme oplossing voor bedacht. De hele suite zou de week na het huwelijk terug in vol ornaat verschijnen voor de familiefoto’s en daarna zou ik in alle rust de romantische koppelfoto’s kunnen maken. Mijn oorspronkelijke zorgen verdwenen als sneeuw voor de zon, want dit is de ultieme droom van elke huwelijksfotograaf. Massa’s daglicht en tijd om naar hartenlust foto’s te maken zonder strikte dagplanning en verplichte nummertjes. Yes! Ik zag het helemaal zitten!

Terug naar het begin

Ik was dus gerustgesteld dat ik voldoende tijd en licht zou hebben voor de huwelijksreportage, maar first things first. Terug naar het relaas van de eigenlijke trouw.

Mijn dag  startte met het in beeld brengen van Karmens opmaak. In de Ladies Only Suite liet de ene mama haar nagels nog even lakken, terwijl mama 2 haar make-up liet verzorgen. Pas daarna was het aan Karmen voor een klein laagje make-up (een natural beauty als zij heeft nu eenmaal niet veel plamuur nodig). Intussen wisselde ik af en toe van kamer, want zo kon ik ook nauwkeurig documenteren hoe Dries zich klaarmaakte voor zijn grote dag.

Op een bepaald moment werd iedereen de kamer uit gestuurd. Behalve de moeder van de bruid en ikzelf uiteraard, want het grote moment was aangebroken waarop Karmen haar bruidsjurk ging aantrekken en dat is zo’n moment dat je als huwelijksfotograaf niet mag missen!

Time to get married!

De dienst werd geleid door Rent-a-Priest en dat maakt zo’n huwelijksceremonie altijd net ietsje persoonlijker dan anders, dus ook tijdens de ceremonie had ik voldoende inspiratie voor sprekende foto’s. Een hattrick! Ik kon me nog maar eens gelukkig prijzen.

De avond viel en al snel werd het donker. Hoog tijd dus om naar de receptie te vertrekken! Ook daar werden de tradities gevolgd. De traditionele intrede van bruid & bruidegom, een uurtje aan tafel, enkele persoonlijke speeches van familie en getuigen, wat dankwoordjes en lekker eten! Niet veel later arriveerden de laatavondgasten die meteen konden aanschuiven aan een dessertenbuffet om U tegen te zeggen om nadien mee te genieten van de romantische openingsdans en de stevige party die daarop volgde.

Belofte maakt schuld

Na een prachtige huwelijksdag meldde ik me een weekje later terug present in Geraardsbergen voor de beloofde locatieshoot. En zoals beloofd kreeg ik daar alle tijd om zonder stress of strakke timing te fotograferen en dan wordt werken echt genieten.
Karmen & Dries, het was bijzonder fijn om jullie volste vertrouwen te mogen genieten en alle tijd te krijgen. Ik heb me reuze geamuseerd en oprecht genoten van onze 2 dagen samen! Ik wens jullie van harte een prachtige toekomst samen toe!

Wil je meer info over prijzen huwelijksfotograaf, klik dan gerust even door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!