fbpx

scala beverenscala-beverenscala-beverenscala-beverenscala-beverenscala-beverenscala-beverenscala-beverenscala-beverenscala-beveren

Oja, tussentijds zijn we nog even verhuisd

Ik mocht beginnen in hun nieuwe stek, waar bij aankomst zus en mama al volop in de weer waren. Iets later trok Sofie dan haar kleed aan om nadien nog even de laatste details wat make-up betreft, te verfijnen.

Even later kwam Jeffrey dan in stijl aan, met een wagen van LPP om zoals de traditie het verlangt, het boeket te overhandigen. Na een glaasje trokken we dan richting gemeentehuis van Sint-Gillis­-Waas om het ceremoniële huwelijk vast te leggen.

Uitgebreide lunch en prachtig decor

Nadien zakten we af naar B&B Fruithof Tack, waar we na de traditionele groepsfoto’s werden verwend met heerlijk belegde broodjes. Tijdens de lunch kreeg ik de mogelijkheid om alvast even rond te kijken in en rond de B&B en al snel had ik door dat we hier mooie dingen konden doen. Zodra Sofie & Jeffrey er klaar voor waren, konden we de shoot aanvangen. We begonnen op het dak, met mooi uitzicht op Sint-Gillis-Waas, om nadien op de trappen, in de gang en enkele mooie kamers de locatieshoot vast te leggen. Nadien trokken we nog even de boomgaard in, geassisteerd door ceremoniemeester Dirk Van Bogaert die er voor zorgde dat het Sofie nog met een propere bruidsjurk voor het altaar kon verschijnen.

huwelijksinzegening te St-Gillis-Waas

In de kerk van Sint-Gillis-Waas werden we verwacht om 15u, om een mooie inzegening mee te maken. Grootvader zorgde voor de muzikale noot en op het moment dat mama een tekstje bracht, werd het Sofie allemaal even te veel.

Feestzaal Scala Beveren als eindbestemming

In feestzaal Scala Beveren konden we eerst nog volop gebruik maken van zowel hun mooie tuin als van de feestzaal zelf om nog enkele mooie locatiefoto’s te maken, even later arriveerden dan alle gasten om het feest te laten beginnen in Scala Beveren.

Op maandag zag ik Sofie & Jeffrey al meteen weer terug: tijdens de workshop welke ik voor VZW Studio organiseerde, waren zij het ideale koppel om Dave & Quin Cheung uit Canada te laten zien aan de Vlaamse huwelijksfotografen hoe zij te werk gaan met een huwelijkskoppel.

Sofie, Jeffrey, ik heb genoten van jullie dag, ik vond het fijn dat jullie nog es in  jullie trouw-outfit wilden springen om in Gent fantastische beelden te laten maken. Bedankt voor alles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!