fbpx

Sarah & Gert-Jan zijn beiden woonachtig in het Waasland. Niet onlogisch dat zij mij kozen als hun trouw fotograaf. Maar snel werd duidelijk dat ze ook kozen voor mijn journalistieke stijl.

trouw fotograaftrouwe fotograafhuwelijk fotofoto huwelijkhuwelijksfotohuwelijksfotograafbruidsfotobruid huwelijkhuwelijksfotograaffoto huwelijkhuwelijk fotohuwelijksfotograafhuwelijksfoto

De ideale ochtendstond voor deze trouw fotograaf

’s Morgens werd ik pas om 9.45u verwacht bij de ouders van Sarah. Dat geeft me de kans om lekker relaxed eerst thuis nog een tasje koffie drinken, en wat zachtjesaan warm te draaien. Genieten dus als je ’s ochtends als eens niet al te vroeg uit je bed moet vallen als trouw fotograaf.
Helemaal klaar voor de dag, kwam ik binnen in het ouderlijk huis van Sarah. Daar was men nog bezig met de make-up voor Sarah, meteen daarna trekken we  samen naar de slaapkamer…. om haar kleed aan te doen, samen met mama 🙂
Iets later kwam dan Gert-Jan aan met zijn ganse familie. Om de zenuwen wat te kalmeren dronken we nog een glaasje om dan tijdig, begeleid door ceremoniemeester Dirk Van Bogaert, naar het stadhuis van Sint-Niklaas te rijden.

Korte ceremonie in stadhuis Sint-Niklaas

In Sint-Niklaas zijn soms zo veel huwelijken dat het er een komen en gaan is, net zoals op hun dag. Gelukkig stond er nog een ceremonie gepland later op de dag. Maar sowieso verlieten Sarah & Gert-Jan het stadhuis als man en vrouw.

Tussenstop in Temse

De ouders van Sarah hebben een heel mooie tuin, de ideale locatie om de familiefoto’s te maken.  Daarna zijn de magen al stilaan aan het rammelen en is het tijd voor een lekker broodje om op krachten te komen voor de geplande locatieshoot.

Locatieshoot, genieten van het fantastische weer

Op slechts enkele minuten rijden van het huis bevindt zich Hof Ter Saksen, best begrijpelijk dat zij voor deze mooie locatie kozen. De auto van ceremonievervoer Pauwels bracht ons daar dan ook heen. De lucht is heerlijk blauw en toch zijn er wat pluizige wolkjes, het droomscenario voor elke trouw fotograaf omdat het een mooi effect kan geven.

Kerkelijk huwelijk in Velle

Door het warme weer was het toch eventjes nodig om de kelen te smeren vooraleer het Ja-woord uit te spreken. De kerkelijke dienst vond plaats in de charmante kerk van Temse Velle. Bij het afsluiten van de dienst had iedereen het zo warm gekregen vanbinnen dat de ijsjes van Foubert met veel plezier opgelikt werden, wat op deze warme dag echt wel deugd deed.

Feesten in Scala

Feestzaal Scala in Beveren was de laatste stop van de dag. Het goede weer die dag lokte alle genodigden naar het terras, waar er al snel een gezellige drukte heerste. Terwijl iedereen genoot van een hapje en drankje, kon ik met alweer een massa foto’s huiswaarts, waar eigenlijk het echte werk pas begint. Maar dat is voor zondag. Na de koffie en dit keer ook de zondagse croissant en krant 🙂
Sarah & Gert-Jan, jullie zijn een fantastisch koppel! Ik wens jullie een fantastisch leven samen.n

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!