fbpx

Kathleen & Dries wonen in Mechelen. In hun zoektocht naar de ideale feestzaal, kwamen ze uit bij Tybeert in Lokeren. Ze konden dus een fotograaf kiezen tussen Mechelen en Lokeren. Mijn stijl van fotografie vonden ze vooral in het oog springend, vandaar dat ik hun trouw fotos mocht maken.

trouw fotosStarten bij oma voor de trouw fotos

Een heel deel van de dag zou doorgaan in Mechelen. ’s Morgens vatte ik de dag bij oma, waar Katheen haar zou klaarmaken. Zalig om op te merken was dat zij helemaal zen was. Volledig stressless lakte ze haar nagels, wachtende op de make-up artist. Terwijl Kathleen verfijnd werd, kwam zus en petekindje toe. Dan werd het tijd om haar trouwkleed aan te doen, geassisteerd door zus. Met de intrede in de living, waar tussentijds quasi de ganse familie was, hoorde ik spontaan de wauws en oh’s. Dries stond ondertussen beneden te popelen om Kathleen te zien. Nadien werd er nog snel een glaasje aangeboden en dan was het hoog tijd om richting stadhuis van Mechelen te rijden.

opmaak bruidtrouw schoenegeting readyfirst look

Chaos troef rond en in stadhuis Mechelen

Aangezien de wekelijkse markt plaatsvindt vlakbij het stadhuis, is het sowieso geen sinecure om het stadhuis te bereiken. Gelukkig waren er per koppel een aantal plaatsen gereserveerd op het binnenplein. In de regen stapte het koppel uit om in de chaos van het stadhuis te belanden. Men vraagt om zeker tijdig aan te komen. Iedereen moet dezelfde trap op en af, wat maakt dat zowat alle suites door elkaar lopen. Als er dan geen ambtenaar is om dit in goede banen te leiden, was het even lijden/leiden als huwelijksfotograaf. Alles kwam echter goed op de moment van de ceremonie: op dat moment is zowel de Schepen als haar assistente én een ambtenaar in de zaal om alles in goede banen te leiden. Zo kon ik dan toch mooie trouw fotos maken.

huwelijk gemeentehuishuwelijk gemeentehuisVrijbroekpark als tussenstop

Na de verzameling van de ganse suite, maakten we in de motregen in sneltempo alle gevraagde groepsfoto’s. Tussentijds waren ook de paarden en de koets aangekomen waar zij nadien, in pure stijl, mee naar de kerk zouden rijden. Maar eerst maakten we nog een aantal trouw fotos van enkel het koppel in het park.

huwelijksreportagebruidspaarfoto bruidhuwelijksreportage

Kerk van Hombeek + manège

Gelukkig zat het weer ons wel mee op het moment dat zij arriveerden aan de kerk. Zo kon de koets open aankomen. Tijdens de ceremonie viel het water met bakken uit de lucht, om helemaal opgeklaard te zijn voor de uittrede. Fantastisch!! Zo kon de tocht naar de manège met paard en koets tot een heerlijke rit omschreven worden. Daar maakten we nog trouw fotos met Kathleen haar paard.

bruidskinderenaanbrengen ringenhuwelijk kerkbruidskinderenbruid te paardhuwelijkskoppel paard

Feestzaal Tybeert als eindpunt

En dan kwam ik al dichter bij huis: feestzaal Tybeert was de eindbestemming. Net voor de receptie brak dan eindelijk de zon door. Het ideale moment om dit kwartiertje nog enkele extra foto’s te maken, vlakbij de mooie waterkant aan de zaal. Na de apéro, een verwenmenu, de nodige spelletjes en speeches, werd het dan tijd om de party in gang de trekken met de openingsdans.

locatie foto huwelijklocatie foto huwelijkhuwelijksfotograaftrouw fotoshuwelijksfotograafhuwelijksreceptieproeven wijnhappy bride groomyes noopeningsdanshuwelijksparty

Kathleen & Dries, ondanks het wisselende weer, hebben jullie toch volop kunnen genieten van jullie dag. Geniet vanaf nu zo veel mogelijk van elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!