fbpx

Trouwfotograaf Terneuzen werkt vandaag voor geduldige Lotte & Rob. ze kennen elkaar al een hele tijd maar beslisten pas te trouwen nadat de doktersstudies van Lotte waren afgerond.

trouwfotograaf terneuzentrouwfotograaf-terneuzen_02fotograaf-terneuzen_03bruidsfotograaf-terneuzen_04huwelijksfotograaf-terneuzen_05trouwfotograaf-terneuzen_06trouwfotograaf-terneuzen_07trouwfotograaf-terneuzen_11trouwfotograaf-terneuzen_10trouwfotograaf-terneuzen_09trouwfotograaf-terneuzen_08trouwfotograaf-terneuzen_12trouwfotograaf-terneuzen_13trouwfotograaf-terneuzen_14trouwfotograaf-terneuzen_15trouwfotograaf-terneuzen_16trouwfotograaf-terneuzen_17trouwfotograaf-terneuzen_18trouwfotograaf-terneuzen_19trouwfotograaf-terneuzen_20trouwfotograaf-terneuzen_21trouwfotograaf-terneuzen_23trouwfotograaf-terneuzen_22trouwfotograaf-terneuzen_24trouwfotograaf-terneuzen_25trouwfotograaf-terneuzen_26trouwfotograaf-terneuzen_27trouwfotograaf-terneuzen_28

Starten bij Lotte thuis

Timing is alles. Toen ik aankwam kon ik direct met mijn camera’s richting slaapkamer gaan. Mama en Lotte legden  de laatste hand aan de garderobe, make-up en juweeltjes. Daarna was er zelfs tijd voor een kopje thee. Samen met Lotte en haar ouders wachtten we op de aankomst van de familie en vrienden. Heerlijk, zo relax starten.

Het gaf me de gelegenheid om een foto- plannetje te bedenken. Rob zou aankomen in een oldtimer Fiat 500 en ik zag in het kadertje boven de hoofden van de familie een goede reflectie van de straat. Dat zou een mega- beeldje opleveren. Timing is alles en het wachten kon beginnen. zowel ik als Lotte zaten nu op hete kolen voor de aankomst van Rob…  🙂

de omgekeerde wereld: Eerst locatiefoto’s nemen

Lotte, Rob en ikzelf hadden een aantal tussenstops afgesproken. Zo kunnen we een gevarieerde shoot maken. Bij de eerste stop, een kreek, liep het niet zoals gepland:. Na 5 min begon het te druppelen, en enkele minuten later kwam het water met bakken uit de lucht. “Tja, het is wat het is”, dacht ik, dus nam een fotootje van het koppel droog in hun autootje (en ik nat in de regen 🙂 ). Na een eindje rijden bereikten we een boerderij. de regen was ondertussen gestopt en ik vond het een goed plan om even kennis te gaan maken met de schapen. Misschien waren deze wel geïnteresseerd in een figurantenrol in onze shoot. En ja hoor, ik vond een schaap met sterallures. De knappe ooi vond het zelfs nodig om eventjes een poging te doen om de hoofdrol over te nemen van Lotte en Rob. Ik heb haar achteraf vriendelijk afgewimpeld 😉

En dan richting IJzendijke voor de Ceremonie

Anders dan in België kan je in Nederland  op eender welke locatie (wettelijk) huwen. Erg leuk, en misschien een goed plan om dit ook in België mogelijk te maken. Het koppel koos voor de kerk in IJzendijke. Bovendien was de ceremonie veel persoonlijker dan in België, waar uiteindelijk vooral de wetteksten worden voorgelezen.

en dan werden we echt trouwfotograaf Terneuzen

Na de dienst reden we dan al richting feestlocatie, om als trouwfotograaf Terneuzen nog wat meer locatiefoto’s te schieten. We zouden het oude stukje van Terneuzen verkennen. De regen gooide echter weer roet in het eten. Met de paraplu omhoog door de smalle steegjes dan maar.  Plots verscheen het lachende gezicht van Peggy De Rijcke. ze wenkte ons binnen in haar droge huiskamercaféetje/ winkeltje CuliNeuze. Wat een verdoken pareltje is dat! We maakten er een aantal heel leuke beelden. Soms zijn toevallige ontmoetingen erg verrassend!

Nadat de regen was gestopt reden we nog even naar de dijk. daar kreeg die prachtige Fiat 500 een centrale rol in de foto’s.
uiteindelijk was het tijd voor de laatste stop: Da Vinci, de feestlocatie.

Drinken, eten en feesten

Het is een Nederlandse traditie om huwelijksfeesten te beginnen met taart. Voor een zoetekauw als ik eigenlijk een leuk alternatief op de hartige hapjes die in België steeds op het menu staan bij het begin van een feest.
Vlak voor we aan tafel zouden aanschuiven namen we nog wat leuke foto’s van de familie en dan was het etenstijd. Later op de avond kwamen dan alle dansgasten aan. Deze werden verwend met de -ook typisch Nederlandse- bittergarnituur en de party werd op gang getrokken.  Nadat ik nog wat swingende foto’s had genomen zat mijn dagtaak als huwelijksfotograaf Terneuzen er op.

Lotte en Rob, Jullie zijn een top- koppel! Ondanks het wisselvallige weer zijn jullie heel de dag goedgeluimd gebleven. Op de manier hoe jullie die dag naar elkaar keken heeft me geraakt. Ik kon makkelijk jullie liefde voor elkaar voelen en vastleggen. Het gaat jullie goed in jullie nieuwe stek in Terneuzen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!