fbpx

Ellen & Bert waren me al een tijdje aan het volgen op social media en toen al waren ze overtuigd!  Ze wilden mij boeken als hun trouwfotograaf Zeeland. Zij waren van plan om in september 2016 te trouwen, maar dan was ik niet meer vrij. Ook plan B bleek al geboekt, dus  werd het dan eind april 2017 dat ik als trouwfotograaf Zeeland hun huwelijk vastlegde. Zo waar 2 huwelijken in april in het buitenland, ik word een echte Wedding Destination Photographer 🙂

bruidsfotograaf zeelandfoto huwelijk zeelandzeeland bruid fotofotograaf huwelijk zeelandfoto trouw zeelandtrouwfoto zeelandtrouwfotograaf zeelandhuwelijk zeeland fotozeeland bruidsfotograafbruidsfoto zeelandtrouwfotograaf zeelandMiddelburg: het middelpunt voor trouwfotograaf Zeeland

Op de middag werd ik verwacht aan het Van Der Valkhotel in Middelburg. Ellen & Bert zouden zich immers klaarmaken op hun kamer, om nadien hun intrede te doen in de foyer van het hotel, waar ondertussen alle gasten toestroomden. Er was een ontspannen sfeertje op hun gezamenlijke kamer. Slechts zelden bereiden bruid en bruidegom zich in dezelfde kamer voor op de grote dag. Het was fantastisch dit intieme moment mee te mogen beleven en vast te stellen hoe graag zij elkaar zien.

Busje komt zo….

Als alle gasten gearriveerd waren, stond de bus paraat om ons naar het strand van Middelburg te brengen. Daar aangekomen werden we eerst in de strandbar met een broodje en drank verwend om nadien hun persoonlijke ceremonie vast te leggen op het strand. Een persoonlijke vriend leidde de ceremonie in goede banen terwijl de getuigen een woordje richtten aan bruid en bruidegom. Net op het moment dat zij elkaar het ja-woord gaven, brak de zon door de wolken: voor mij een duidelijk bewijs hoe groot hun liefde voor elkaar is.

Na de ceremonie kwam de verfrissing als geroepen. Nadat de dorstigen gelaafd werden, namen we nog enkele familiefoto’s aan de waterkant om er nadien met het koppel en hun zoon even alleen vanonder te muizen voor de locatieshoot in de duinen en aangrenzende bossen.
We arriveerden na de shoot terug aan de bus, net toen de laatste gast opstapte: over een perfecte timing gesproken!! Een kwartiertje later werden we dan weer netjes afgezet aan het hotel/feestlocatie, waar iedereen zich even kon opfrissen en ontdoen van het meegenomen zand.

Diner & Party time

In de mooie feestzaal van het hotel werd eerst het diner aangezet om na de nodige speeches en cadeautjes ook de dans in te zetten. Zelden zag ik een koppel dat zo graag danst!!

Ellen & Bert, bij onze eerste ontmoeting klikte het meteen. Mettertijd hebben we elkaar beter leren kennen zodat ik jullie huwelijksdag mocht documenteren in mijn typische stijl. Het was een fantastisch dag en ik twijfel er niet aan dat, na wat jullie allemaal al samen doorstaan hebben, er nog heel veel mooie dagen zullen zijn. Bedankt dat ik jullie trouwfotograaf Zeeland mocht zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!