fbpx

verbeke foundationverbeke-foundation_02verbeke-foundation_03verbeke-foundation_04verbeke-foundation_05verbeke-foundation_06verbeke-foundation_07verbeke-foundation_08verbeke-foundation_09verbeke-foundation_10verbeke-foundation_11verbeke-foundation_12verbeke-foundation_13verbeke-foundation_14verbeke-foundation_15
Een fantastisch trouwfeest in Verbeke Foundation, dat was het, kort samengevat!!

En dan nu de langere versie 🙂 Slechts enkele weken voor hun huwelijk had ik contact met Dominque en Marleen met de vraag of ik nog vrij was. Met een overvol agenda, hadden ze geluk dat net één van die weinige zaterdagen ik volmondig JA kon zeggen. Het zou een korte maar krachtige dag worden.

Omgekeerde volgorde: eerst locatieshoot…

Ik werd verwacht in de late namiddag in Verbeke Foundation, wat zowel begin- als eindbestemming zou zijn. Aangezien dit vlakbij Posi-Tief ligt, was ik ruim op voorhand aanwezig, zo kon ik nog even rondkijken om de mooiste plekjes te ontdekken, want voor wie het nog niet weet: Verbeke Foundation is eigenlijk een museum waar kunst, cultuur en natuur worden samengebracht, de ideale plek voor een fotograaf dus . Maar waar maar al te vaak nieuwe stukken binnenkomen en andere verzet worden. Even later arriveerden dan Marleen, Dominique en hun ganse suite. We zouden eerst locatiefoto’s maken op het domein, zowel binnen als buiten.

… dan familiefoto’s en apero, pas nadien ceremonie

Meteen na de shoot maakten we nog vlug de groepsfoto’s, want iets later arriveerden alle gasten voor de apero. Zodra iedereen aanwezig was, werd de ceremonie ingezet, waar de dames hun JA-woord gaven. Het werd een zeer persoonlijke ceremonie, waar zowel hun getuigen als beste vrienden mooie en oprechte woorden brachten. De dames in kwestie werden bij momenten overmand door emoties, altijd fijn om dat vast te leggen. Meteen na de ceremonie mocht dan iedereen aan tafel, waar Dominique en Marleen nog verrast werden door een  muzikaal nummer waar zowat de ganse zaal een hoofdrol in speelde. De avond werd, vernam ik nadien, een fantastisch feest.

Dominique, Marleen, ik vond jullie a-typisch huwelijk een fantastisch gebeuren. Ik wens jullie dan ook een fantastisch verder leven samen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in Ă©Ă©n handige gids!