fbpx

Voor het huwelijk van Rhea & Renaldo startte ik bij hen thuis in Evergem om te eindigen in prinsessenkasteel D’Hullaege Ten Bosse.

d'hulhaegekasteel ten bosse_02huwelijksfotograaffotograaf huwelijkfoto huwelijkfoto bruidsfotograafd'hulhaege kasteel ten bosse_07d'hulhaege kasteel ten bosse_08d'hulhaege kasteel ten bosse_09d'hulhaege kasteel ten bosse_10d'hulhaege kasteel ten bosse_11d'hulhaege kasteel ten bosse_12d'hulhaege kasteel ten bosse_13d'hulhaege kasteel ten bosse_14d'hulhaege kasteel ten bosse_15d'hulhaege kasteel ten bosse_16d'hulhaege kasteel ten bosse_17d'hulhaege kasteel ten bosse_18d'hulhaege kasteel ten bosse_19d'hulhaege kasteel ten bosse_20d'hulhaege kasteel ten bosse_21d'hulhaege kasteel ten bosse_22d'hulhaege kasteel ten bosse_23d'hulhaege kasteel ten bosse_24d'hulhaege kasteel ten bosse_25d'hulhaege kasteel ten bosse_26

Evergem, here we come

Rhea en Renaldo wonen samen met hun 2 kinderen Tristan en Mathis in Evergem. Rhea had deze nacht doorgebracht zonder haar gezinnetje en werd deze ochtend vergezeld van haar mama en schoonzus om de laatste voorbereidingen te doen. Als huwelijksfotograaf zou ik haar getting ready fotograferen.

Renaldo zou samen met de stoere boys over een klein uurtje aankomen met de paardentram en de ganse suite. Eindelijk zouden Tristan en Mathis mama als een echte prinses zien. Erg leuk vond ik het accentkleur, een mooie tint paars. de bloemen, de loper, de dassen tot de ballonnen toe.

Welkom in Kasteel van Wippelgem

Inwoner van Evergem hebben geluk: het burgerlijk huwelijk vindt dan plaats in een echt kasteel. Dit geeft de ceremonie sowieso al extra cachet. Heel leuk was ook dat de kindjes mee de trouwakte ondertekenden. Na de ceremonie bleek de kasteeltuin een erg goede plek om familiefoto’s te nemen.

Niet verder zoeken, locatie voor shoot al gevonden

We besloten om in en rond het kasteel ook de locatieshoot te doen. Tristan & Mathis maakten eerst een gastoptreden in de shoot om daarna mee te gaan met de grootouders. Iedereen van de suite ging rustig een broodje eten en dat gaf Rhea, Renaldo en mezelf de tijd om er volop voor te gaan op locatie.

Een natte knoop leggen tijdens de kerkdienst.

Qua timing kon je het zo goed niet verzinnen: Net toen iedereen ingestapt was in de paardentram vielen de eerste druppels uit de lucht. Samen met de ceremoniemeester reden wij met de wagen voorop om het koppel op te wachten.
De jongens kwamen de ringen brengen en keken vol bewondering flink toe hoe mama en papa in het huwelijksbootje stapten.

Waar is dat feestje? In D’hulhaege Kasteel Ten Bosse in Deinze

Na de kerkdienst werd het stilaan tijd om de dorstigen te laven. We werden verwacht samen met zo’n 200 andere gasten in D’hulhaege Kasteel Ten Bosse voor de receptie.

Ondertussen zijn Rhea en Renaldo en de kids al dankkaarten komen halen, hangt hun vergroting al in huis en wachten ze nu vol ongeduld op hun album.
Rhea, Renaldo, Tristan en Mathis, jullie zijn een sterk team en jullie liefde voor elkaar was overduidelijk doorheen de dag. Bedankt dat ik mee van de partij mocht zijn op jullie dag. Het gaat jullie goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!