fbpx

Vandaag ben ik de fotograaf huwelijk van Shirley & Dennis. In een ver verleden leerden ze elkaar kennen op een chatsite. Ze doorzwommen samen al heel wat watertjes en hun huwelijksfotograaf kenden ze ondertussen al een hele tijd want ooit maakte ik het geboortekaartje van hun dochter Amber.

fotograaf-huwelijk_01huwelijksfotograaffotograaf-trouw_03trouwfotograaffotograaf bruiloftfotograafhuwelijkbruilof fotograafhuwelijksfotofotograaf huwelijkfotograaf huwelijkfotograaf huwelijkbruidsfotograaffotograaf trouwfotograaf huwelijkfotograaffotograaf huwelijkfotograaffotograaf trouwfotograaf huwelijkfotograaf-huwelijk_21fotograaf-huwelijk_22fotograaf-huwelijk_23

Fotograaf huwelijk start ’s morgens in Gent

De dag startte vandaag op een logische maar niet zo gebruikelijke plaats voor deze fotograaf huwelijk. Ik werd verwacht in het kapsalon van een vriendin van de bruid.  Het is de vaste kapster van Shirley en de meiden uit de suite, mama en de tweelingzusjes/ getuigen waren al aanwezig. Ze wilden zich nog eventjes goed in de watten laten leggen voor de aanvang van de grote dag. Toen iedereen helemaal gekapt en gestreken was, werd iedereen door de limousine opgepikt en koers gezet richting Wetteren.

Burgerlijk huwelijk in Wetteren

Bruidegom Dennis staat, samen met hun dochter, zijn bruid zenuwachtig op te wachten aan het gemeentehuis van Wetteren. Bij aankomst van Shirley toch een emotioneel momentje als Dennis Amber en Shirley elkaar voor het eerst zien die dag.

Fotograaf huwelijk in actie in Domein Puyenbroeck.

Na de burgerlijke plechtigheid gaan we met de getuigen en koppel naar Puyenbroeck voor de locatieshoot.  Shirley en Dennis hadden toelating gevraagd om met de limousine op het domein te mogen rondrijden. Strak plan, zo hoor ik u denken… leuke beeldjes ook :-). Maar toch was het bij momenten spannend. De kleine wandelpaadjes en drempeltjes in Puyenbroeck zijn duidelijk toch niet helemaal Limo-proof. Uiteindelijk is het wel gelukt dankzij de kunde van een ervaren chauffeur.

Uiteraard zijn we ook uitgestapt en hebben we een mooie wandeling gemaakt naar de bloementuin. Toen ik de grote fontein zag opduiken in de verte kreeg ik een ingeving. Hier kon ik wel iets speciaals mee doen… Ieder huwelijk is het voor mij hetzelfde liedje, ik moet hem zoeken en vinden, ik moet hem maken: “DIE moneyshot”. Dat waaauuuw- beeld, dat het koppel helemaal mooi in the picture zet. En ik ben fier op deze! Hij hangt ondertussen te pronken in mijn nieuwe viewingroom.

Altijd leuk als de deken je persoonlijk opwacht

Naderhand werden we terug in Wetteren verwacht voor de kerkelijke dienst. en ik wist al op voorhand dat ik daar een oude bekende zou tegenkomen: Deken Yvan! Yvan was ooit de pastoor van Stekene, waar ik woon. We hebben op zo veel gelegenheden samengewerkt en het klikte (letterlijk) 🙂 altijd. Yvan kende me al van de tijd dat ik in mijn kinderschoenen stond als fotograaf, ik vond het fijn hem nog eens te zien. Hij stond ons al blij op te wachten voor de deur van zijn nieuwe kerk.

De misviering was in intieme kring en persoonlijk aangekleed.

En dan enkele rit Maldegem

Shirley & Dennis  besloten hun feest te geven in Maldegem, Huis De Baere. Het koppel zou daar in de buurt overnachten om de volgende dag samen uit te waaien aan de zee.  Na de familie foto’s en de kiekjes op de receptie was het voor mij tijd om huiswaarts te keren. Achteraf zei Shirley me nog dat ze me gemist hebben op het avondfeest.

Shirley, Dennis & Amber, tijdens ons laatste gesprek in de week voor jullie huwelijk werd het me al duidelijk dat jullie een fantastisch koppel zijn, jullie hebben al veel uitdagingen gehad langs jullie pad. Eerst een geweldige dochter en nu een geweldig huwelijksfeest. Blijf ervoor gaan, SAMEN kunnen jullie de wereld veroveren! Ik wens jullie een heel mooie verdere levensweg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!