fbpx

Eline & Pieter leerden elkaar kennen op een familiefeestje, alhoewel ze geen familie waren. Deze dag zou alles veranderen en vandaag, op hun huwelijksdag, zullen ze wel officieel familie worden. Als fotograaf trouw mocht ik dit vastleggen.

huwelijksfotograaffoto huwelijkhuwelijksfotograaftrouwfotofotograaf trouwtrouwfotobruidsfotograafhuwelijksfotograaffotograaf trouwtrouw fotofoto trouwdaghuwelijk fotofoto huwelijkfoto huwelijkfoto huwelijkfoto huwelijkhuwelijk fotohuwelijksfotobruid fototrouwfotograafbruidsfotograaffotograaf bruid

 

Make-up, bij papa thuis

’s Morgens werd ik verwacht voor het volgen van de gettting ready van Eline bij haar papa. De make-up artist had net van zus een nog mooiere beauty gemaakt. Dan was het de beurt aan de bruid. Nadien trokken we naar boven om haar bruidsjurk aan te trekken. Plusmama en zus zouden hierbij helpen. Beiden waren het kleedjes vooraf nog even aan het keuren en waren unaniem: ik zou dit kleedje ook wel eens willen dragen :-). Gelukkig konden ze zich bedwingen en was het uiteindelijk toch Eline die erin stond te blinken.

Als dan even later ook papa klaar was en de grootouders aangekomen waren, was het moment aangebroken om van de trap te dalen in de mooie hall. Papa keek toe en zag dat het goed was. Even later kwam Pieter dan ook aan met zijn familie. Na zijn intrede werd er nog een glaasje gedronken en vertrokken we even later richting gemeentehuis.

Burgerlijk huwelijk in Sint-Gillis-Waas

Met een kleurrijke sliert aan originele kevertjes doorkruisten we het dorp om het gemeentehuis te bereiken. Toen de ganse suite onder begeleiding van ceremoniemeester Dirk Van Bogaert mooi klaarstond, kwam de cabriokever met het bruidspaar en de bruidskinderen aanrijden. Na een korte ceremonie en een intiem bezoek aan de laatste rustplaats van mama, vertrokken we dan op locatieshoot.

Fotograaf trouw aan de Geul

De Geul is een visvijver met mooie aanpalende bomengallerij, rustig gelegen tussen Sint Gillis Waas en De Klinge. Een mooi stukje natuur voor deze fotograaf trouw. We maakten nog een korte tussenstop aan een fruitbomenveld in volle bloei voor enkele foto’s en vervoegden dan de familie voor een snelle lunch.

Kerkelijk huwelijk

Als fervent KLJ’ers hadden Eline en Pieter gevraagd aan provinciale proost Deken, Raf Vermeulen, om de dienst voor te gaan. Hierdoor werd het een persoonlijke viering. Na de kerkdienst tekende de KLJ ook present en groette het kersvers gehuwde koppel meteen sterk staaltje vlaggen en wimpelen, waar Pieter graag ook aan meedeed.

Dat Eline & Pieter een grote familie en vriendenkring hebben, werd snel duidelijk: met 160 mensen op de receptie en nadien nog es 160 mensen op het avondfeest, kon het niet anders dan een goede party worden.
Ik kreeg even pauze en na de maaltijd brachten de suiteleden een stukje muziek en ludieke tekst en zorgden de vriendinnen voor een fantastisch in elkaar gezette ‘sorry voor alles’, waarna de openingsdans ingezet kon worden. Het werd me snel duidelijk dat dit feestje nog lang zou duren en dat er nog veel zou gelachen worden.

Eline & Pieter, het was leuk erbij te zijn en jullie nadien te helpen bij het samenstellen van jullie bedankingskaart, geniet nog van elk moment en veel kleine KLJ’ertjes gewenst. Het was fijn jullie fotograaf trouw te mogen zijn. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!