fbpx

Franca kan je omschrijven als iemand die weet wat ze wil. Een klassedame die zegt waar het op staat. Helemaal mijn ding dus. Logisch dan dat zij mij koos om haar fotoreportage bruiloft te laten vastleggen.
Hun huwelijksdag zou niet meteen helemaal traditioneel worden, dat was meteen duidelijk!

fotoreportage bruiloft

Starten op enkele minuutjes van thuis

Op de middag werd ik verwacht tijdens de opmaak van Franca. Het zou sowieso een ontspannen sfeertje moeten worden, onder vriendinnen. Franca werd opgemaakt door haar getuige, die haar nadien ook hielp met het trouwkleed. Ook Xias was ondertussen helemaal klaar voor de intrede van papa. Die kwam even later aan, lekker casual!

huwelijksfotograafgetting ready
huwelijksfotograafgetting readywedding flowersgetting readyarriving groomhuwelijksfotograafgroomhuwelijksfotograaf

fotoreportage bruiloft in gemeente(huis) Sint-Gillis-Waas

Aangezien hun huis slechts op enkele honderden meters van het gemeentehuis ligt, gingen we gewoon lekker te voet. Zelfs die korte afstand was genoeg voor één van de getuigen (om niemand bij naam te noemen :-)) om te vallen. Aangekomen stonden een massa mensen het koppel al op te wachten zodat zij, in een propvolle trouwzaal, hun JA-woord aan elkaar konden geven. Trotse Xias bracht met plezier de ringen aan en zo waren mama en papa na jaren relatie dan eindelijk officieel getrouwd.

ja ik wiljust marriedduiven huwelijkhuwelijksring
Onder een blakende zon werd iedereen dan getrakteerd op een natje en een droogje op het plein van het gemeentehuis. De koets arriveerde tijdig. Het werd enkel aandringen om te vertrekken want voordat we met de naaste familieleden de party zouden aanvangen, was het de bedoeling nog een ritje doorheen de velden van Sint-Gillis-Waas te maken en ondertussen enkele leuke locatiefoto’s vast te leggen. De koetsier had een ontspannen rit uitgestippeld die ons op plaatsen bracht waarvan ik het bestaan niet kende. De ideale mix dus voor mooie foto’s.

fotoreportage bruiloft

B&B Tack, waar alles zou losbarsten

Aangekomen aan B&B Tack genoot de familie al volop van hun apéro. We maakten familiefoto’s in hun mooie tuin. Nadien trok ik nog enkele minuten met het koppel in de boomgaard en dwaalden we rond in de gangen van de B&B om met het mooie invallende licht te spelen.

foto huwelijkfoto huwelijkhuwelijk fotofoto huwelijk
Ten huize Tack was het de eerste keer dat hun ganse B&B werd ingezet voor een huwelijk. Qua locatie in combo met het weer, kon het koppel nooit beter gekozen hebben. Het diner ging door op het dakterras. Een vrolijke zanger stak de lont meteen in het buskruit terwijl de BBQ bediend werd door een ware viking. Het werd een heerlijk diner in een decor van ondergaande zon. Wauw, romantiek troef!!

trouwfototrouwfototrouwfotofoto trouwbruidsfotografiebruidsfotografiebruidsfotografiehuwelijk ftoo
Na het dessert zakte iedereen af naar de benedenzaal, waar de vriendinnen van Franca nog een leuke speech hielden. Nadien kwam ook Xias aan de beurt en dan opende Franca & David de dansvloer.

speech huwelijkHet werd een fotoreportage bruiloft om van te snoepen. Dat enkele dagen nadat Franca het album was komen ophalen ook een spontane post deed over hoe tevreden zij was, deed me dan ook enorm deugd. Bedankt dat ik jullie fotoreportage bruiloft mocht vastleggen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!