fbpx

Anita & Erik kregen me als referentie door via Elke & Jurgen wiens huwelijk ik vorig jaar mocht vastleggen. Zij waren helemaal te vinden voor mijn stijl. Aangezien zij beiden van Antwerpen afkomstig zijn, zouden we dan ook de reportage maken in’t stad. Ik werd dus omgedoopt die dag als huwelijksfotograaf Antwerpen.

huwelijksfotograaf antwerpenKieldrecht als startlocatie

’s Morgens mocht ik aanvangen in hun huis in Kieldrecht. Bij aankomst werd ik verwelkomd door hun dochters Alana & Silke die me begeleidden naar Anita. De kapster was nog volop bezig. Tussentijds kwam ook Anita’s bruidsmeisje aan, die na de lange zoektocht voor het ideale trouwkleed, de bruid zou assisteren bij het aantrekken van de jurk. Net op het moment dat ik een origineel beeldje kon schieten van het aantrekken van de jurk, kwam Erik dan samen met zoonlief Sam en ook Anita’s mama aan in mijn droomauto: een Mustang cabrio. Na een ontroerende eerste ontmoeting vertrok iedereen richting Cortewalle voor de huwelijksceremonie. Helaas regende het pijpenstelen en bleef de cabrio noodgedwongen dicht 🙁

getting ready

getting ready

getting readyfirst look

Cortewalle: burgerlijk huwelijk

Het JA-woord werd gegeven in kasteel Cortewalle onder goedkeurend oog van de kinderen. Aangezien het nog steeds regende, maakten we de groepsfoto’s eveneens in het kasteel in sneltempo, aangezien de aanwezige ambtenaren duidelijk naar huis wilden.

huwelijk gemeente

huwelijksringenhuwelijk gemeentehuwelijk gemeentecortewalle beveren

Locatiefoto’s: andere plannen maar nog steeds huwelijksfotograaf Antwerpen

Eerst zakten we verder af naar de manège waar Anita’s paard gestald is om ook daar enkele foto’s te maken. Aangezien het nog steeds regende, waren we genoodzaakt om enkel in de stallen foto’s te maken. Echt wel een (tijdelijk) domper op de feestvreugde want dat was de enige moment dat ook de kinderen aanwezig waren om mee te doen in de shoot. Het vereist wat snel en creatief denken om in beperkte omstandigheden prachtig werk te leveren. Aangezien het maar bleef regenen, overlegden we even hoe we onze initiële plannen konden wijzigen. Normaal zouden we op Linkeroever de tram nemen tot in’t stad om daar de locatieshoot te doen. Als alternatief stelde ik het MAS voor, wat iets droger is 🙂

In het MAS werden we persoonlijk begeleid door een super-vriendelijke opzichter, een schoolvoorbeeld voor de ambtenaren van Beveren 🙂 Zij activeerde liften die normaal alleen maar voor personeel toegankelijk zijn en bracht ons naar een “persoonlijk” terras met prachtzicht op Antwerpen. We maakten verder op de verschillende verdiepingen nog een heleboel andere mooie beelden.

huwelijksfoto paardhuwelijksfoto paardhuwelijksfotograaf antwerpenhuwelijksfotograaf mas

Dan werd het tijd om af te zakken naar de eindbestemming van de dag: Bebronna. Eindelijk was het gestopt met regenen, zodat we ook in de omgeving van Bebronna nog een aantal mooie platen konden creëren.

huwelijksfotograaf bebronnabebronna

Persoonlijke ceremonie en avondfeest

Na het diner kwamen alle genodigden aan. Na een glaasje mochten zij genieten van een persoonlijke ceremonie. De getuigen deden een woordje en de kinderen maakte het mama & papa knap lastig met hun acts. Nadien werd iedereen verwend met een heerlijk dessertenbuffet en kon Anita & Erik hun openingsdans inzetten.

huwelijksceremoniehuwelijksceremoniehuwelijksceremonieja woordbruidstaartopeningsdans

Anita, Erik en kids. Ik heb zo genoten van de vele ontroerende momenten die dag. Ik ben dan ook heel blij dat ik jullie huwelijksfotograaf Antwerpen mocht zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!