fbpx

Liesbet contacteerde me slechts enkele maanden voor hun huwelijk. Ze had dus veel geluk dat ik nog vrij was. Op internet vond ze, naar eigen zeggen, veel dertien-in-een-dozijn fotografen, terwijl mijn journalistieke stijl haar erg aansprak. Tijdens het kennismakingsgesprek werd de dagindeling besproken. Het feest zou doorgaan in Hof Ten Bosse, wat een prachtlocatie is. Iets later was de deal beklonken: ik werd haar huwelijksfotograaf Hof Ten Bosse.

Enkele dagen voor het huwelijk werd ik gebeld door de vader van Liesbet. Hij meldde me dat hij, zonder medeweten van het koppel, een doedelzakspeler geregeld had tijdens de huwelijksceremonie in het Gravensteen. Meteen wist ik dat het een bijzonder “warm” huwelijk zou worden.

De week voor het huwelijk heb ik nog een laatste babbel met het koppel. dus ook met Lieven en Liesbet. Voorheen had ik steeds contact gehad met Liesbet, dus het werd mijn eerste ontmoeting met Lieven. Bij aankomst gaf hij me eerlijk aan dat hij niet snapte waarom dit gesprek nodig was. Nadat ik mijn bedoeling uitgelegd had, werd hij meteen ook fan! we praatten honderduit over hun relatie, wat ze belangrijk vinden in het leven en zo veel meer. De ideale startpositie voor mij, wetende dat we een band hebben kunnen opbouwen in dit gesprek.

huwelijksfotograaf Gravensteen

Oostakker als startlocatie

Op de middag werd ik verwacht bij de ouders van Liesbet. Traditiegetrouw arriveerde ik te vroeg, zodat enkel haar papa aanwezig was. Bij de aankomst van mama startte de make-up artist meteen en nadien kwam ook Liesbet aan, die mama afloste op de verzorgingsstoel. Tussentijds werd het alsmaar drukker: steeds meer familieleden arriveerden. Na de make-up was het moment dan aangebroken voor Liesbet om haar trouwjurk aan te doen, gevolgd door een mooi emo-moment toen papa haar voor het eerst in vol ornaat zag.

Om niet met de traditie te breken, kwam Lieven “iets” te laat aan :-). Na de eerste verliefde blik die hij op zijn prachtige bruid wierp, werd het nog duidelijker waarom Liesbet voor hem gekozen heeft. Ik vond het heel fijn dat hij ook voor zijn schoonmoeder een prachtig boeket had uitgekozen. Nadat ik al deze mooie momenten vastgelegd had , sprong iedereen de bus op, richting Gravensteen voor het ceremoniële huwelijk.

getting readyhuwelijk balonnengetting readyaankomst bruidegomhuwelijksbalonnen

Gravensteen, daar wordt geschiedenis geschreven

In een volledig intact gehouden oude lijnbus reden we doorheen centrum Gent om onze uitvalsbasis van de dag te bereiken: het Gravensteen in Gent. Samen met hun dochter Maud werden de locatiefoto’s gemaakt in alle mooie uithoeken van de burcht.

huwelijksfotograafhuwelijksfotograaf gravensteenhuwelijksfotograaf gravensteenTussentijds liep het binnenplein goed vol met alle mensen die aanwezig wilden zijn op de ceremonie. Net voordat we de trouwzaal zouden binnen gaan, arriveerde dan de doedelzakspeler. Wauw, zijn noten weerklonken doorheen het ganse Gravensteen. Hij begeleidde het koppel in de trouwzaal, waar de ambtenaar iedereen genoeg tijd gaf om er een mooie persoonlijke ceremonie van te maken. Na de gelukwensen sprongen we terug de lijnbus op, om de tocht verder te zetten richting feestzaal, waar ik ook het huwelijksfeest zou vastleggen als huwelijksfotograaf Hof Ten Bosse.

huwelijksfotograaftrouwen gravensteengravensteen trouwlocatiegravensteen huwelijktrouw gravensteengent huwelijk

Feestje vastleggen als huwelijksfotograaf Hof Ten Bosse

Eerst werden alle gasten verwend met een hapje en een glaasje tijdens de verzorgde receptie. De intrede van de vrienden in de blauw-witte outfits was een hilarisch moment. Nadat iedereen aan tafel plaats genomen had, deden Liesbet & Lieven hun intrede in de zaal, gevolgd door een overheerlijke maaltijd. Met de nodige bravoure werd ook de bruidstaart binnengebracht en aangesneden. Nadat iedereen dan gesmuld had van het dessertenbuffet, werd het dansfeest ingezet door hun openingsdans, wat de start was voor een spetterende party!!

trouwfeesthuwelijksfotograaf hof ten bossehuwelijksfeesthuwelijkspartyhuwelijksfotograaf hof ten bossehuwelijksfotograaf partyLiesbet & Lieven, jullie openheid en warmte zijn dingen die ik niet snel zal vergeten. Hilarisch ook dat tijdens de Connemara Lieven me toefluistert dat hij dat moment eigenlijk verschrikkelijk vindt. Bedankt dat ik jullie huwelijksfotograaf Hof Ten Bosse mocht zijn!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!