fbpx

Graziella en Stefan.  Zij werkt als verkoopster in een kledingzaak en hij is politieagent. Beiden weten dus hoe je er stijlvol of strak in’t pak moet uitzien. 🙂 Als huwelijksfotograaf Mechelen wist ik het meteen: dit zou een stylish shoot worden!

huwelijksfotograaf-mechelen_01huwelijksfotograafbruidsfotograaf-mechelen_03trouwfotograaf-mechelen_04huwelijksfotograaf-mechelen_05huwelijksfotograaf-mechelen_06huwelijksfotograaf-mechelen_07huwelijksfotograaf-mechelen_08huwelijksfotograaf-mechelen_09huwelijksfotograaf-mechelen_10huwelijksfotograaf-mechelen_11huwelijksfotograaf-mechelen_12huwelijksfotograaf-mechelen_13huwelijksfotograaf-mechelen_14huwelijksfotograaf-mechelen_15huwelijksfotograafmechelenhuwelijksfotograaf-mechelen_17huwelijksfotograaf mechelenhuwelijksfotograaf-mechelen_19huwelijksfotograaf-mechelen_20huwelijksfotograaf-mechelen_21huwelijksfotograaf-mechelen_22huwelijksfotograaf-mechelen_23huwelijksfotograaf-mechelen_24

Starten bij oma thuis

Graziella & Stefan wonen samen met hun hond bij de oma. Het was dus logisch dat mijn dag daar zou starten. Toen ik aankwam was de kapster nog bezig. Graziella had besloten haar eigen make up te verzorgen. Ik denk echter nog altijd dat deze beauty daar niet veel van nodig heeft.
Stilaan vulde het huis zich met vrienden en familie. Even later was dan het moment aangebroken: Stefan maakte zijn opwachting. Ook hij deed dit in stijl. Als politieagent kon hij rekenen op een escorte van een zwaantje – een motard. Geen vogel, alhoewel het tweede ook wel reuze schattig zou zijn geweest 🙂 .

Burgerlijk huwelijk in Steenokkerzeel

Vorig jaar postte ik een foto op Facebook van een erehaag agenten tijdens een het burgerlijk huwelijk van Vero en Pat. Graziella had toen deze foto gezien en stuurde me toen al een berichtje: “Dit wil ik ook :-)” en hoplaa, daar staan ze dan: de erehaag, en ik moet zeggen, het heeft inderdaad iets straks.

Na het huwelijk had heel wat volk zich verzameld voor het gemeentehuis Steenokkerzeel, De groepsfoto’s werden genomen en dan ging het richting mama thuis, die een heerlijk broodjesbuffet voorzien had.

In en rondom kasteel Tivoli ben je huwelijksfotograaf Mechelen

Blijkbaar is het de traditie dat de prachtige wagen van nonkel steeds dienst doet als ceremoniewagen voor alle bruidskoppeltjes in de familie. Nonkel bracht ons dan ook naar kasteel Tivoli waar we eerst rondom het kasteel foto’s maakten, nadien verfrist werden tijdens het apero en tussen de gangen door nog enkele foto’s konden maken in het kasteel, wat een prachtlocatie is, zeker voor een huwelijksfotograaf Mechelen

Let the party begins

Na het  fantastische buffet werd het tijd dat de avondgasten verwelkomd werden,  de speeches werden gegeven en nadien werden we nogmaals verwend met een dessertenbuffet. Om de spijsvertering te bevorderen, brak daarna de party los, met eerst een romantische openingsdans en daarna smeet het jonge volkje zich vol overgave op de dansvloer. Waar is da feestje???

Graziella & Stefan, jullie zagen er fantastisch uit op jullie huwelijksdag (anders ook 🙂 ), laat jullie ganse huwelijksleven er zo fantastisch uitzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!