fbpx

Dorien groeide op in Stekene, maar volgde de liefde naar Zele. Hun trouwfeest ging door in Stekene. Met die combo was het dan ook logisch dat ze voor mij kozen als huwelijksfotograaf Stekene.

huwelijksfotograaf stekeneZele als startplaats, geen onbekende…

Een bruid van Stekene en een bruidegom van Zele. Toeval of niet, best wel grappig te weten dat ik in 2004 mijn zaak startte in Stekene en een jaar later eentje begon in Zele. Zele is voor mij dus geen onbekend terrein.
De dag startte als een burendag. Dorien maakte zich klaar in hun huis, Frederik zou in zijn kostuum springen bij papa. Aangezien Frederik en zijn papa samen de boerderij runnen, is het uiteraard makkelijk om naast elkaar te wonen. Deze situatie maakt het mogelijk voor mij om de getting ready van zowel bruid als bruidegom te volgen.

Toen ik aankwam, was Dorien nog rustig aan het ontbijten met Jules, hun zoontje. Iets later kwam zus -en kapster van dienst- aan en ook mama arriveerde om een handje te helpen met Jules. Terwijl ik hopte van het ene naar het andere huis volgde ik zowel Frederik als Dorien. Toen iedereen dan klaar was, werd het startsein gegeven voor hun eerste ontmoeting. Het was vooral Jules die vol bewondering alles aankeek. Nadien werd het tijd om naar het gemeentehuis van Zele te vertrekken.

getting readygetting ready groomgetting ready groomopmaak bruidbruidsjurkfirst look

Say Yes!

Terwijl iedereen verzamelde aan het gemeentehuis arriveerde ook het bruidspaar. Onder goedkeurend oog van hun ganse familie gaven zij elkaar hun JA-woord en wisselden ringen uit. Dit bleek geen evidentie te zijn met de hardwerkende handen van Frederik 🙂 Nadien zakten we dan af naar het park van Zele voor de familiefoto’s en bleven daar nog even verder werken om mooie foto’s samen met koppel en bruidskinderen te maken.

trouw gemeentehuishuwelijk gemeentehuishuwelijk gemeentehuistrouwringentrouwringduiven huwelijkfamiliefotohuwelijksfotograaffamilie huwelijkhuwelijksfotohuwelijksfotohuwelijksfotograaffoto huwelijk

Huwelijksfotograaf Stekene, here we come.

Op de middag werden we dan verwacht in feestzaal Ten Velde in Stekene. De ganse familie werd verwend met een overheerlijke BBQ. Hoewel het smaakte naar meer, vertrok ik samen met het koppel op locatieshoot. Daags voordien reed ik nog even rond als huwelijksfotograaf Stekene op zoek naar dé locatie voor Dorien & Frederik. Toen ik een klein veld vond met koeien op, wist ik dat Frederik als veehouder helemaal in zijn nopjes zou zijn. Vooraf maakten we ook een tussenstop in Het Gelaag, een natuurdomein te Stekene, om ook hier een aantal spontane locatiefoto’s te nemen. Aan de feestzaal zelf kozen we dan nog een leuke plek uit aan het grote maïsveld. Kort nadien klonken de eerste glazen, wat meteen de start werd van de receptie en het einde van mijn dag als huwelijksfotograaf Stekene.

huwelijksfotograaf stekenehuwelijksfotograaf stekenehuwelijksfotograaf

Dorien & Frederik, als jullie het voorbeeld van Doriens ouders volgen, zal Jules nog heel wat broertjes en zusjes krijgen 🙂 Frederik, je bent een crème van een papa!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!