fbpx

Clio & Peter leerde ik bijna twee jaar voor hun grote dag kennen. Op de huwelijksbeurs van Gent was Clio direct fan van mijn werk en boekte me dan ruim op voorhand. Aan de snelheid dat Clio mijn posts/foto’s liket, was het duidelijk dat het tijd werd dat ik hun huwelijksfotograaf Waasmunster werd.

huwelijksfotograafhuwelijk fotograaffotograaf huwelijkbruidsfotograafbruid fotograaffotograaf bruidhuwelijksfotograaf waasmunsterhuwelijksfotograaf waasmunsterkasteel van zaffelaerekasteel van zaffelarefoto huwelijkhuwelijk fotoopeningsdans

Let’s do it: starten als huwelijksfotograaf Waasmunster

’s Morgens werd ik verwacht in hun huis in Waasmunster, waar Clio en de kids waren. De laatste hand werd aan Clio gelegd (niet te snappen, want veel heeft zij echt niet nodig) terwijl zoonlief nog even aan het gamen was. Iets later kwamen Clio’s mama & papa dan ook aan, tijd om de trouwjurk die mama zelf gemaakt had, aan te doen.
Tussentijds kwamen zowat alle andere suiteleden toe, enkel Peter was er nog niet. Toen Clio helemaal klaar was, belde ceremoniemeester Dirk Stuer Peter op… Hij was vanaf nu welkom! Let’s start the show!!
Peter kwam in stijl aan met een auto van Ceremonie Pauwels, stapte uit en zag even later dat het goed was. Na een glaasje was het dan tijd om richting Blauwendael te rijden. Ik maakte een afspraak met Peter: Als hij nee zou zeggen, zou ik wel ja roepen!! 🙂

Trouwen in een kasteel

Ik denk dat heel veel bruiden er van dromen om in een kasteel te trouwen. Als inwoner van Waasmunster heb je dan geluk want elk huwelijk wordt in kasteel Blauwendael vastgelegd.
Bij aankomst stonden er al heel wat nieuwsgierigen op de uitkijk. Het was snel duidelijk, iedereen wilde weten hoe Clio er uit zag.
De dienstdoende ambtenaar was duidelijk getipt dat er heel wat Hammenaars aanwezig waren. De eeuwenoude strijd tussen Waasmunster en Hamme werd tijdens de dienst verder uitgevochten.
Na de dienst werd de oude  strijdbijl weer begraven en toastte iedereen op het gelukkige koppel, een drankje dat werd aangeboden door de gemeente! Na alle gelukwensen was het dan tijd voor mij: huwelijksfotograaf Waasmunster kon echt in actie schieten.

Zoek niet verder, locatie gespot

Kasteel Blauwendael is met zijn uitgestrekt grasveld, fontein en bos de ideale locatie voor elk romantisch koppel. We gingen dan ook niet verder op zoek en maakten de locatiefoto’s meteen na de dienst op het gemeentehuis. Nadien vervoegden we de familie om een heerlijk broodje te eten. We konden meteen blijven, want ook de receptie vond hier plaats.

Afzakken naar kasteel 2

Na de receptie zakten we dan af naar Kasteel van Saffelaere, meteen onze eindbestemming. Eerst maakten we met de lostste familie die ik in 2016 mocht meemaken de “officials”, om nadien met Clio & Peter in het kasteel nog enkele foto’s te maken. We eindigden in de suite en eerlijk, ik dacht dat ik beter even de deur kon toetrekken 🙂

Snel huiswaarts en opnieuw naar het feest

En dan was het snel naar huis: zowel mijn vrouw als ikzelf waren officieel uitgenodigd op hun huwelijksfeest: als GAST!! Dat was me nog nooit te beurt gevallen. Ofwel ga ik na locatie of receptie huiswaarts, of ik blijf om het ganse avondfeest vast te leggen. Maar nu genoten wij als koppel van hun trouwfeest.
Freaky as I am had ik bewust een statief en flits “vergeten”: zo kon ik mijn nieuwe speelgoed voor privegebruik, de Olympus OMD, toch eens testen tijdens de speech en openingsdans. Wauw, geweldig materiaal.
Nog lang niet alle gasten waren huiswaarts, maar na een drukke werkdag, een heerlijk verzorgd diner en een overvolle dansvloer besloten we nuchter de party te verlaten.

Clio & Peter, bedankt dat jullie ons opnamen als jullie gasten, ik zal mijn dag als huwelijksfotograaf Waasmunster mooi blijven herinneren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!