fbpx

Sarah & Bram bekeken vooraf een aantal huwelijksreportages van mij. Mijn journalistieke stijl in deze huwelijksreportages viel hen op. Daarom kozen zij voor mij als huwelijksfotograaf.

huwelijksreportages

Starten in Sint-Anna Waasmunster

’s Morgens werd ik verwacht in het ouderlijke huis van Sarah. Bij aankomst heerste er een gezellige drukte. Zowel mama, zus als Sarah werden tegelijk opgemaakt. In een ontspannend sfeertje, kon ik dus beginnen.
Bram was gebrand om Sarah te zien en arriveerde gezwind in zijn Porsche Cabrio. Dat er nog even gewacht moest worden tot Sarah helemaal klaar was, was geen probleem want zijn getuige was meteen ook verknocht aan de Porsche. Boys and their toys 🙂
In vol ornaat kwam Sara dan de trap af om Bram te zien smelten. Meteen de start van een dag waar meer dan één traantje zou rollen.

getting readygetting readyfirst lookbijna getrouwd

Trouwen in een kasteel

Officieel woonde Sarah nog bij haar ouders, zo mochten zij hun JA-woord in het mooie kasteel Blauwendael geven. Met open dak arriveerden zij daar in stijl. Helaas regende het plots pijpenstelen zodat iedereen snel naar binnen moest vluchten. Tijdens de ceremonie was het zo zalig om aan te voelen hoe zowel Bram als Sarah elkaar zo liefhebben. Het werd een ceremonie vol emotie, afgewisseld met heel wat humor. Nadien werden de officiële familiefoto’s in de prachtige omgeving van het kasteel gemaakt.

huwelijksceremoniehuwelijksceremoniehuwelijkswensengroepsfoto huwelijkfamiliefoto huwelijk

Lunchen in restaurant Nest

De huwelijksparty zou doorgaan in Hotel Van Der Valk in Beveren. Logisch dat er dan ook gekozen wordt om de lunch in hun restaurant te laten doorgaan. Tussen de culinaire verwenning door, werd er alweer een traantje weggepinkt tijdens de speeches van de getuigen.

lunch bruid

Heel wat huwelijksreportages in Hof Ter Saksen

Heel vaak maak ik locatiefoto’s in Hof Ter Saksen. Om de creativiteit niet te verliezen, kies ik telkens voor een andere kant van het grote park. Aangezien het grijs weer was koos ik voor de bossen: bij regen zouden de blaadjes de eerste druppels opvangen. Ik vroeg aan zus en verloofde (mijn volgend koppeltje 🙂 ) om me te willen assisteren. Zo kon ik me helemaal uitleven met creatief flitsen op locatie. Ze hebben dat geweldig gedaan!!
Tijdens de receptie maakte ik ook nog enkele leuke foto’s in het hotel zelf.

huwelijksfotograafhuwelijksfotohuwelijksreportagesfoto trouwfoto huwelijkvruidsjurkmotel beveren

Party Hotel Van Der Valk

Zowel de receptie als het walking dinner was een topper qua organisatie. Lekker relaxt genoot de ganse suite volop. Later op de avond arriveerden dan alle andere gasten. Na de openingsdans onder de sterrenhemel, barstte de party meteen los.

Sarah & Bram, ik legde al heel wat huwelijksreportages vast. Zelden zag ik zo’n ruwe bolster met zo’n klein hartje. Bram, je bent een fantastische man. Geniet samen met Sarah!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!