fbpx

Belinda & Bart hadden hun dag zorgvuldig gepland, ze kozen voor een gerenommeerde feestzaal, hadden oog voor details en wisten dat als zij trouwen fotograaf ook iemand moest zijn die bij hen paste.

fotograaf trouwenfotograaf trouwentrouw fotofoto trouwhuwelijksfotograafbruidsfotobruidsfotograaffotograaf bruidfoto trouwtrouwfototrouwen fotograafhuwelijksfotohuwelijk fotograaf

Starten in de enige Vossenhofweg in België

’s Morgens werd ik verwacht in het huis van Bart & Belinda in de Vossenhofweg.  Naar het schijnt, de enige straat in heel België met die naam. Moeilijk te  vinden kon het dus niet zijn. Bij aankomst was ik meteen onder de indruk van het karaktervolle huis. Belinda werd op het terras (met prachtig uitzicht) ondertussen al opgemaakt door haar vriendin. Mama trakteerde me op een heerlijke koffie.

Even later werd ik door hun bijzondere trappenhal (met mooie lichtinval) naar boven begeleid, waar Belinda in haar kleed stapte. Tussentijds kwamen zowat alle belangrijke suiteleden ook aan. Iets later tekende ook Bart present in een gouden oldtimer Mercedes. Ik vroeg hen of zij hun eerste ontmoeting in die trappenhal wilden doen, want ik had daar alvast een mooi beeld gezien. En ja hoor, met dank aan Belinda voor de prachtige glimlach ten ze haar Bart voor de eerste keer die dag zag.

Aalst, wij gaan trouwen fotograaf volgt

Na een glaasje reden we dan naar Aalst, waar de burgerlijke plechtigheid zou plaatsvinden. Terwijl iedereen voor de slagboom van de parking vol ongeduld bleef wachten, besloot ik de kletsende ambtenaren te gaan storen, zodat iedereen binnen kon rijden, Belinda & Bart wilden nu eenmaal trouwen, een slagboom zou hen niet tegenhouden :-). Fotograaf? Klaar? Go!!
De korte plechtigheid sloten we af met een bezoekje aan de wekelijkse markt, waar we tussen het volk door, een blij koppel vonden.

En dan de echte locatieshoot

Nadien reden we naar de brug onder de autostrade, waar ik eerder dat jaar al eens was geweest, om de locatieshoot te starten. Nadien verrastten Belinda & Bart me nog want ik was nog nooit vooraf in een hopveld geweest, en nu net daar sloten we de shoot af. Prachtige locatie!!

Geduldig JA zeggen

We reden terug naar de Vossenhofweg en van daaruit ging ik verder te voet naar de Kerk van Meldert. Iedereen stroomde toe op deze snikhete dag, slechts één persoon ontbrak: de priester. Echte liefde is geduldig, om dat te bewijzen moet je maar even wachten, zal de priester gedacht hebben 🙂
Maar het was het wachten waard: de priester maakte er een mooie ceremonie van.

Eindbestemming: Kasteel van Lebbeke

Na een korte verfrissing bij hen thuis reden we dan naar de eindbestemming: Kasteel van Lebbeke. Eerst maakten we nog even in het oude gedeelte van het kasteel enkele foto’s met het koppel, dan was het tijd voor de receptie en de familiefoto’s. Net op de moment dat ik vertrok, begon het te druppelen, en toen ik bijna thuis kwam barstte er een onweer los.

Belinda en Bart, ik genoot op jullie dag van zoveel dingen, jullie waren een prachtig koppel. Als er ooit vrienden van jullie trouwen fotograaf present 🙂

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!