fbpx

Anne & Yannick wilden oorspronkelijk hun trouwfoto’s door mijn mentor/beste vriendin Marieke laten vastleggen. Helaas voor hen was Marieke al gevraagd op een ander huwelijk. Fier was ik dan ook dat mijn mentor mij aanraadde als volwaardige vervanger en ik die dag dus als trouwfotograaf Goes mocht fungeren.

trouwfotograaf goes

Starten als trouwfotograaf Goes

Vanuit Stekene – België ligt Goes al vlug een uurtje rijden. Gelukkig werd ik pas op de middag verwacht bij de ouders van Anne. Ondanks ik slechts op enkele km van de Nederlandse grens woon, kijk ik altijd uit naar een Nederlands huwelijk. De typische lossere sfeer is altijd een leuke invalshoek voor mij als journalistieke huwelijksfotograaf.
Aangekomen bij Anne, in wat men een echt hondenweer noemt, was een deel van de familie lekker samen een kopje thee aan het drinken. Terwijl werd het kapsel  van zus(je) nog even onder handen genomen door de kapster. Nadien trok Anne haar prachtige bruidsjurk aan, werd hun kersverse zoon Niek eerst nog even papje gegeven (met alle gevolgen vandien) en toen ook Niek strak in het pak zat, kwam Yannick aan.

getting readygetting readyongelukjegetting readygetting readyaankledenBurgerlijk huwelijk in het mooie stadhuis van Goes

In de gietende regen reden we dan met zijn allen richting Goes. De voltallige familie en supporters stonden het koppel op te wachten bij hun entree van het stadhuis. Na een tijdje kwam het koppel dan aan. Gentleman Yannick zorgde ervoor dat zijn stralende bruid niet nat regende en begeleidde haar mooi de trappen op richting zijn stadhuis: Yannick is immers gemeenteraadslid van Goes. Het valt me telkens weer op hoe anders een burgerlijk huwelijk in Nederland wordt voltrokken. De saaie Belgische burgemeesters ratelen hun wetteksten af, terwijl in Nederland er een speciale trouwambtenaar wordt aangesteld die met een vleugje humor, een emotioneel moment en voldoende tijd het JA-woord voltrekt. Nadien werden er nog snel enkele familiefoto’s op de trappen van het gemeentehuis gemaakt.

trouwfotograaf goestrouwfotograaf goes

Kerkelijk huwelijk 500m verder

De kerk lag op wandelafstand van het stadhuis. Gelukkig werd het koppel naar de kerk gereden, het regende nog steeds. Met prachtige muziek erbij legden zij hier hun gelofte naar elkaar toe af, onder goedkeurend oog van Niek.

kerk goeskerk goeshuwelijkskaarskerkelijk huwelijkhuwelijksceremoniebruidsfotojust married

Zierikzee als prachtig decor en ideale feestlocatie

Onder de ingangspoort van de stad Zierikzee maakten we snel (het regende nog steeds) een aantal locatiefoto’s. Anne & Yannick besloten hun huwelijksparty in een echte bruine kroeg te doen. Enkele weken na hun party werd café De Biet uitgeroepen tot beste Nederlandse café. Ik vermoed nog steeds dat hun party daar iets mee te maken had. 🙂
Het werd een geweldige avond: met hapjes & drankjes (waaronder heel wat Belgisch bier vloeide), een heuse bruidstaart en dan toch een openingsdans, werd de fuif ingezet.

locatiefotohuwelijkspartyhuwelijkspartyhuwelijkspartyhuwelijkspartybruidstaartlekker lekkerforever lovewedding ringshuwelijkspartyAnne & Yannick, het regende jullie ganse huwelijksdag. Weet dat je een natte knoop niet uit elkaar krijgt! Bedankt voor jullie vertrouwen die ik kreeg en jullie trouwfotograaf Goes mocht zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!